Eveniment de exceptie: Bob Proctor te invata esenta succesului

Marti, 12 Iunie 2012, ora 13:49
2974 citiri
Eveniment de exceptie: Bob Proctor te invata esenta succesului

Stim cu totii ca drumul catre success este un drum in lucru pentru ca invatarea nu se termina niciodata. Evenimentul "Thinking Into Results. Reinvent yourself for success!" isi propune sa ii invete pe oameni cum sa inchida bucla dintre "a stii" si "a face".

Evenimentul se adreseaza persoanelor din top si middle management din toate ariile profesionale, freelanceri, antreprenori, oameni de vanzari, manageri, leaderi de grupuri si de echipe, traineri, formatori, consultanti, HR, etc. care isi doresc sa obtina rezultate spectaculoase fie in plan profesional fie in plan personal.

Speakerul conferintei este BOB PROCTOR. Majoritatea oamenilor il asociaza pe Bob cu Legea Atractiei, insa putini stiu despre el ca este considerat in presa internationala "the Master Thinker" sau "Maestrul Gandirii Simplificate".

El sustine de 45 de ani programe de coaching si seminarii in companii mari sau mici, nationale sau internationale, din Top Fortune 500 sau care aspira sa ajunga acolo. Bob este unul din pionierii dezvoltarii literaturii de business si motivationale de la Napoleon Hill incoace. Printre companiile care au apelat la Bob proctor pentru consultanta se numara: Sharp Electronics, Proctor&Gamble, Nissan Automobile Company LTD, IBM, etc.

Conceptul conferintei a pornit de la o necesitate identificata in piata ca raspuns la intrebarile: "De ce dintr-o divizie de vanzari, doar cativa fac vanzari cat intreaga divizie sau de ce intr-o companie cu 100 de angajati pare ca doar zece angajati aduc profit in companie cat toti ceilalti?", "Care este acel lucru pe care acesti oameni il fac diferit si care produce acea diferenta semnificativa de rezultat?

Cum poti sa extragi succesul acelor oameni si sa-l transferi asupra intregii culturi de grup?". O alta intrebare este "cat de des ni se intampla sa folosim 100% din potentialul, cunostintele si abilitatile noastre si cum ar arata rezultatele noastre daca am putea face asta, nu doar in mod constient, ci la fel de simplu si de natural precum respiram?"

Afla raspunsurile la aceste intrebari direct de la cel care studiaza si aplica cu succes de 45 de ani aceste concepte. Alatura-te celor 1 000 de participanti care au oportunitatea sa-l vada si sa-l auda in premiera in Romania pe Bob vorbind despre obtinerea de rezultate.

Afla mai multe despre cum poti sa participi la eveniment si despre Bob Proctor aici: bobproctor-romania.ro.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#Bob Proctor eveniment Romania, #Bob Proctor conferinta , #Leadership carismatic