Afacerile Farmec Cluj-Napoca, mai mari cu 10% in S1

Marti, 27 Iulie 2010, ora 11:59
1439 citiri
Afacerile Farmec Cluj-Napoca, mai mari cu 10% in S1

Farmec Cluj-Napoca, cel mai mare producator roman de cosmetice, a incheiat primul semestru al anului cu o cifra de afaceri de 46,7 milioane lei, in crestere cu 10% fata de aceeasi perioada a lui 2009, a anuntat marti compania, transmite NewsIn.

"Conform rezultatelor Nielsen, raportate pentru intervalul martie-aprilie 2010, cota de piata cantitativa in segmentul produselor de ingrijire a fetei a crescut la 25,3 %, fata de 23% la inceputul anului, in timp ce cota valorica, pe acelasi segment, a crescut cu doua puncte procentuale, la 18,8%, in perioada martie-aprilie 2010", potrivit companiei.

Cresterea a fost sustinuta de reinventarea brandului Gerovital odata cu lansarea gamei revolutionare Gerovital H3 Evolution, care a fost foarte bine primita de piata, dar si de vanzarile produselor AslaVital.

Totodata, in primele patru luni ale anului 2010, brandul Gerovital si-a consolidat pozitia de lider de piata pe segmentul cremelor de fata, detinand o cota cantitativa de 13,8%, in timp ce pe segmentul demachiantelor, laptele Doina se mentine pe prima pozitie, cu o cota cantitativa de 15,5 %. 

In categoria produselor body care, Farmec este lider de piata pe segmentul cremelor de maini, cu o cota cantitativa de 18,9%.

"Am incheiat primele sase luni pe plus, principala noastra resursa de crestere fiind dezvoltarea constanta de produse, fie pentru a completa gamele existente, fie pentru a crea altele noi.

Pentru a doua jumatate a anului, pregatim alte lansari si o campanie de comunicare pentru o gama noua, despre care vom vorbi din toamna.

Lansarea Gerovital H3 Evolution ne-a adus o prezenta mai vizibila pe canalele de promovare si ne dorim sa investim in continuare in aceasta directie", a declarat directorul general al Farmec Cluj-Napoca, Mircea Turdean.

Dacă “fiecare gospodină trebuie să știe să conducă statul”, orice bucureștean trebuie să știe să conducă PMB
Dacă “fiecare gospodină trebuie să știe să conducă statul”, orice bucureștean trebuie să știe să conducă PMB
Lenin a fost un vizionar, iar una din maximele lui, pe care o regasiti in titlu, pare a fi valabila si in Romania zilelor noastre... Aceasta este o radiografie a momentului politic actual, cu...
Microsoft a lansat o nouă actualizare pentru Windows 11. Cu ce îmbunătățiri vine
Microsoft a lansat o nouă actualizare pentru Windows 11. Cu ce îmbunătățiri vine
Microsoft a lansat o actualizare pentru Windows 11, identificată prin codul KB5036980, care introduce noi funcții, dar și un element mai puțin plăcut: reclame în meniul Start. Această...
#afaceri, #farmec, #cluj, #cosmetice , #Lideri