Afla daca te-ai nascut sa fii lider, in cadrul atelierului gratuit EXEC-EDU

Marti, 21 Ianuarie 2014, ora 09:52
1754 citiri
Afla daca te-ai nascut sa fii lider, in cadrul atelierului gratuit EXEC-EDU

Leadership-ul nu tine, neaparat, de experienta, educatie sau talent. Este o chestiune de ALEGERE. A fi lider este o decizie personala. Desi fiecare din noi are potentialul sa fie lider, cei mai multi nu il valorifica niciodata. Se multumesc sa ii lase pe ceilalti sa isi asume riscul si sa treaca la actiune.

Vino la compania de training EXEC-EDU la sesiunea de prezentare de joi, 30 ianuarie, ora 18.30. In urma unui studiu de caz interactiv, vor rezulta 12 cai de a afla daca esti, cu adevarat, un lider complet.

Atelierul este sustinut de Simona Podgoreanu - trainer, consultant, expert HRsi manager de15 ani - si se organizeaza in cadrul sesiunii de prezentare a programului de certificare Dezvoltarea competentelor de lider - un program de traditie - singurul curs complex de acest tip din Romania.

Inscrie-te la demo, in 30 ianuarie, pentru a beneficia de:

  • O dezbatere interactiva, bazata pe un studiu de caz practic si relevant
  • Ocazia de a experimenta stilul si atmosfera de la cursurile EXEC-EDU
  • Interactiunea cu echipa de profesori si experti
  • Networking cu alte persoane care vor sa isi dezvolte competentele de lider
  • Informatii utile despre participarea la cursul Dezvoltarea competentelor de lider, transmise de organizatori, absolventi, traineri
  • In plus, daca te inscrii pe loc la cursul Dezvoltarea competentelor de lider, primesti un voucher de discount in valoare de 60 de euro.

    RSVP: exec-edu@asebuss.ro; 021 319 64 40; 319 64 41.

    EXEC-EDU - lider in dezvoltarea manageriala - ofera cel mai diversificat portofoliu de programe standard si adaptate in management si leadership, functionand continuu din 1996. Cu o echipa de 30 de traineri si experti si 8000 de manageri si antreprenori absolventi, din peste 3000 de companii-client, EXEC-EDU a fost aleasa Compania de training a anului la Gala Premiilor Business Edu.

    Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

    AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
    AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
    AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
    Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
    Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
    Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
    #atelier gratuit leadeship, #atelier gratuit EXEC EDU, #atelier practic EXEC EDU , #Lideri