Afla secretul celor 10% - Oamenii care reusesc orice isi propun

Marti, 03 Iulie 2012, ora 10:44
3077 citiri
Afla secretul celor 10% - Oamenii care reusesc orice isi propun

Ce anume au acei 10% din oameni, cei care reusesc sa aiba intotdeauna rezultatele pe care si le propun, indiferent de ce isi propun?

Bob Proctor a trecut de la o viata plina de neajunsuri, cu venituri mici si cu rezultate proaste, la o viata in care a devenit presedintele uneia dintre cele mai mari si de succes companii de dezvoltare profesionala si personala din lume, Life Succes Productions.

Bob invata milioane de oameni la nivel mondial cum sa aiba cresteri de vanzari spectaculoase, cum sa-si formeze mentalitati de invingator si cum sa ridice echipe de pe ultimul loc, pe locul I.

Vei afla si tu de la Bob Proctor cum sa identifici cu usurinta, la tine sau la oamenii pe care ii conduci, ce va blocheaza si, in acelasi timp, vei invata cum sa iesi din acest blocaj.

25 septembrie 2012. Noteaza-ti aceasta data in calendar!

Pe 25 septembrie vei afla si care sunt factorii care stau la baza succesului. Ar fi ideal sa ne prezinte cineva o solutie miraculoasa, care pusa in practica pentru un minut, sa ne aduca rezultate spectaculoase. Suntem constienti cu totii, totusi, ca nu exista aceasta solutie si ca o suma de factori sunt cei care ne duc acolo: atitudinea, perseverenta, curajul, puterea de a-ti asuma riscuri si de a lua decizii, etc.

Tot atunci vei afla care sunt sunt abilitatile, calitatile si obiceiurile care fac diferenta dintre un om de succes si un om care inca se lupta cu circumstantele, care influenteaza succesul. Nu-ti ramane decat sa pui in practica cu determinare si perseverenta ce inveti in aceasta zi si in scurt timp vei putea spune "orice imi pun in minte, pot sa obtin". De atunci incolo nu vor mai exista obstacole peste care sa nu poti sa treci.

Vei putea sa gasesti cel putin o solutie pentru fiecare provocare. Vei stii cum sa te motivezi pe tine sau sa iti motivezi oamenii ca un leader adevarat, astfel incat impreuna sa atingeti rezultatele pe care le doriti.

La sfarsitul acestei zile vei avea instrumente eficiente care vor fi propriul tau termostat pentru success!

Investitia pe care o faci in tine si in oamenii tai este cea mai buna investitie posibila. Nu exista nici un risc, ci doar profit pur!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Marți, o ploaie torențială a provocat inundații în diverse zone ale Dubaiului, transformând străzile în adevărate râuri și determinând închiderea temporară a celui de-al doilea cel...
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio, sub denumirea ULT, destinată iubitorilor de muzică care preferă un bas puternic. Linia include patru produse: ULT Field 1, ULT Field 7, ULT Tower 10...
#succes Bob Proctor, #conferinta Bob Proctor , #Lideri