Consulting Days pentru tinerii care investesc in dezvoltarea lor

Miercuri, 26 Februarie 2014, ora 17:00
1422 citiri
Consulting Days pentru tinerii care investesc in dezvoltarea lor

Consulting Days a ajuns la cea de-a treia editie, care va avea loc pe 18 martie. Evenimentul isi propune sa identifice tineri cu potential care investesc activ in dezvoltarea lor profesionala si personala si sunt pasionati de unul dintre urmatoarele domenii: Accounting, Audit, Taxes, Legal, Management sau IT Consultancy.

Anul acesta Consulting Days va crea framework-ul potrivit pentru studentii si masteranzii pasionati de consultanta prin:

1. Accounting, Audit, Taxes Event,eveniment ce va avea loc pe 18 Martie. In cadrul acestei zile participantii vor avea ocazia sa interactioneze direct cu reprezentanti din companii de top, sa afle care sunt tendintele si directiile pentru dezvoltarea unei cariere in aceste domenii.

Acestia vor putea participa la:

Conferinta generala a zilei-KickStart a successful career in business- care le va oferi o imagine de ansamblu asupra domeniului de care sunt interesati, despre care sunt provocarile unui job sau care sunt tendintele si directiile pentru dezvoltarea unei cariere de succes.

Speed Networking -in cadrul careia se pot informa cu privire la oportunitatile de cariera si programele dedicate studentilor direct de la reprezentantii companiilor.

Workshop-urisi studii de cazrealizate de catre companiile partenere care le vor oferi oportunitatea de a-si dovedi motivarea si interesul in a avea o cariera de succes in domeniul care ii pasioneaza.

Inscrierea se face pana pe 7 Martie pe sectiunea dedicata acestui eveniment: www.hipo.ro/consultingdays.

2. Career Corner, se va desfasura in perioada 10 - 28 Martie, iar cei interesati pot accesa oplatforma prin care se pot informa despre aria din consultanta care ii pasioneaza. Acestia vor gasi articole tematice, sfaturi despre startul perfect in cariera, video-uri si oportunitati de cariera pentru fiecare arie.

Consulting Days este primul proiect al anului care se adreseaza tinerilor cu potential, organizat de Catalyst Solutions. Evenimentul a adunat pana acum peste 2.700 de aplicanti, 600 de participanti. Printre companiile participante care au participat se numara: Adevaris, Deloitte, EY, KPMG, Mazars, Baker Tilly Klitou, TPA Horwath, bpv Grigorescu Stefanica, Platis Bazilescu LLLP, Tuca Zbarcea si Asociatii, Oracle, Capgemini, IBM etc.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Temperatura ideală în casă: românii preferă să aibă între 22 și 24°C în locuințe STUDIU
Temperatura ideală în casă: românii preferă să aibă între 22 și 24°C în locuințe STUDIU
Aproape jumătate dintre români susţin că temperatura ideală din locuinţă trebuie să fie cupinsă între 22 şi 24°C şi chiar peste, în timp ce doar 3,8% susţin că se simt confortabil...
Google a concediat 28 dintre angajații care au protestat împotriva contractului cu guvernul israelian
Google a concediat 28 dintre angajații care au protestat împotriva contractului cu guvernul israelian
Protestele angajaților la sediile Google din California și New York au avut consecințe grave. Demersul care avea ca scop anularea unui contract al companiei cu autoritățile din Israel a dus la...
#Consulting Days 2014, #eveniment Consulting Days , #Lideri