Gala Premiilor CARIERE, Editia a IV-a, 2016 - Oameni care ne inspira

Joi, 24 Noiembrie 2016, ora 15:30
1807 citiri
Gala Premiilor CARIERE, Editia a IV-a, 2016 - Oameni care ne inspira

Revista CARIERE organizeaza pe 14 decembrie 2016 a IV-a editie a Galei Premiilor CARIERE, un eveniment dedicat pasiunii, vointei si puterii de a fi mai buni in fiecare zi.

Evenimentul va avea loc la Hotel Radisson Blu din Bucuresti si va reuni 200 de participanti: manageri, antreprenori, artisti si lideri de opinie.

Protagonistii serii vor fi oamenii care ne inspira, ale caror "aripi" se pot intrezari si uneori ne pot atinge.

Alaturi de ei, intr-o atmosfera newyorkeza, vom explora profunzimi artistice, ne vom bucura de momente de inspiratie si relaxare, iar povestile de succes vor fi "ingredientele" principale ale acestei seri speciale.

In cadrul galei se vor acorda premii de excelenta, la urmatoarele sase categorii:

1. LEADERSHIP PENTRU INTREAGA CARIERA

2. LIDERUL NOII GENERATII

3. MANAGEMENT GENERAL

4. CEL MAI PROMITATOR ANTREPRENORIAT

5. REBEL PENTRU O CAUZA

6. CHAMPION OF ENGAGEMENT

Jurnalistii CARIERE vor propune cate cinci profesionisti care se disting la fiecare categorie premiata, iar ulterior, nominalizarile vor fi supuse votului cititorilor prin intermediul unui chestionar online, pe site-ul www.gala-cariere.ro.

Castigatorii vor fi stabiliti exclusiv pe baza votului online, iar numele lor vor fi anuntate in cadrul Galei.

Exceptie de la aceasta regula face Premiul de LEADERSHIP PENTRU INTREAGA CARIERA, care va fi decis si acordat onorific de catre Revista CARIERE.

Povestile de succes ale nominalizatilor pot fi urmarite pe site-ul www.cariereonline.ro, iar procesul de votare se desfasora pe site-ul www.gala-cariere.ro.

Evenimentul va fi moderat de catre Tudor Musat, editor prezentator Digi24, iar Jezebel ne va purta pe ritmuri de jazz si evergreenuri interbelice, de la Frank Sinatra si Ella Fitzgerald la pasiune sud-americana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Amazon spiona concurența cu o divizie secretă. Angajații companiei se dădeau drept antreprenori pentru a strânge informații
Amazon spiona concurența cu o divizie secretă. Angajații companiei se dădeau drept antreprenori pentru a strânge informații
Angajaţii Amazon au „pozat” drept comercianţi terţi pentru a aduna informaţii de la Walmart, eBay şi alţi rivali ai gigantului american. Aceștia au avut acces la sistemele concurenței...
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
#gala premiilor cariere 2016 , #Lideri