Ideea economatelor nu poate fi pusa in practica (Victor Ponta)

Marti, 02 August 2011, ora 16:16
1191 citiri
Ideea economatelor nu poate fi pusa in practica (Victor Ponta)

Ideea economatelor este o idee frumoasa, insa nu poate fi pusa in practica de aceea discutia trebuie abandonata, crede presedintele PSD, Victor Ponta, informeaza NewsIn. 

Presedintele Traian Basescu a catalogat initiativa UNPR "Cosul de solidaritate" drept o masura "populista", avertizand ca ea nu va rezista intr-o economie de piata, iar pensionarii ar fi mai multumiti cu o indexare, desi nici aceasta masura nu poate fi luata acum.

"N-am incurajat-o, am etichetat-o de la bun inceput ca fiind populista, pentru ca ea nu poate tine. Acum gasesti niste furnizori care iti dau direct, am mai vazut experienta asta, s-au inchis magazinele a doua zi dupa alegeri si cred ca a venit timpul ca politicienii sa nu mai pacaleasca romanii", a spus Basescu.

"Domnul Basescu vorbeste atat de mult si fara rost incat nu cred ca trebuie sa-l comentam.

Am facut parte din Guvernul Nastase care a avut pentru prima data aceasta idee si s-a dovedit o idee frumoasa, dar care nu poate fi pusa in practica, asa incat cu o idee frumoasa, dar care nu se poate aplica cred ca ne pierdem timp sa vorbim despre ea", a declarat Ponta, intrebat fiind cum apreciaza declaratia sefului statului care a catalogat ideea economatelor pentru pensionari ca una "populista".

"Sunt indignat de faptul ca Basescu, cel care le-a facut atat de mult rau pensionarilor, vine tocmai acum sa se arate preocupat de problemele pensionarilor", a mai comentat liderul PSD remarca presedintelui in ceea ce-i priveste pe pensionarii care s-ar bucura mai mult de o indexare a pensiilor.

Ponta mentiona pe 25 iulie ca va sustine initiativa unui cos de alimente pentru pensionari care sa beneficieze de preturi reduse subventionate de Guvern.

"Sincer, este o masura atat de stanga incat dnul Emil Boc, fost membru al Internationalei Socialiste merita felicitat pentru asta. Nu va asteptati de la mine sa fiu impotriva masurilor socialiste luate de Guvernul Boc, ai o problema de coerenta, e adevarat, si ne dorim foarte tare ca intr-adevar pensionarii sa beneficieze de asemenea masuri si nu eventual niste membri PDL care descopera ca-s pensionari", a mai comentat liderul PSD.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
România continuă să fie pe primul loc în UE când vine vorba despre inflație. Un bun exemplu în acest sens reprezintă tarifele din stațiuni, stabilite de hotelieri. Față de anul trecut,...
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
#cos alimente, #economate, #pensionari, #pretui mici produse pensionari , #Lideri