Lliderii de top din business sunt asteptati la Gala Leadership Concert

Marti, 06 Mai 2014, ora 15:33
1632 citiri
Lliderii de top din business sunt asteptati la Gala Leadership Concert

Lideri de top din afaceri, din mediul social si arta, se reunesc in cadrul celei de-a doua editii a Galei Leadership Concert si vorbesc despre factorii cheie in motivarea echipelor in vederea atingerii unor performante de exceptie.

"Leadership Concert" va avea loc pe data de 26 mai 2014, la Ateneul Roman din Bucuresti.

Anul acesta conceptul va fi dus la un nou nivel prin organizarea unui eveniment grandios ce va face o paralela intre principiile de leadership organizational in lumea afacerilor si in viata sociala, cu cele ale armoniei si performantei unei orchestre.

Paradigma muzicala asupra careia se concentreaza "Leadership Concert - The Orchestra Experience" isi propune sa ilustreze conexiunea dintre o orchestra si o companie, dezvaluind principii de coordonare, colaborare, intelegere, spirit de echipa si leadership. Participantii vor fi invitati sa observe in timp real modul in care actiunile dirijorului influenteaza actiunile membrilor orchestrei si, implicit, rezultatul final.

Discursurile vor fi sustinute de lideri de top precum Printesa Marina Sturdza, Andrea Castronovo (Presedinte BMW Group Europa Centrala si de Sud Est), Sergiu Oprescu (Presedintele Executiv al Alpha Bank Romania) sau Florin Talpes (CEO Bitdefender). Acestia vor impartasi auditoriului viziunea lor asupra elementelor definitorii in desavarsirea unui adevarat lider.

Pe langa prezenta liderilor de top din Romania ce vor urca pe scena Ateneului, pe 26 mai ne vom bucura si de participarea unui keynote speaker strain in persoana lui Conor Neill, profesor de Leadership in Comunicare in cadrul IESE Business School ce va avea o interventie structurata drept o simfonie a colaborarii, conectand exercitiile muzicale de principiile de business, precum: comunicare, strategie, business plan, alocarea de resurse si delegarea de sarcini.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Semn de criză? A doua lună consecutivă cu prăbușire a lucrărilor de construcții rezidențiale
Semn de criză? A doua lună consecutivă cu prăbușire a lucrărilor de construcții rezidențiale
Volumul lucrărilor de construcții a scăzut semnificativ pentru a doua lună consecutiv în România. Dacă pe parte de construcții inginerești prăbușirea începută în ianuarie a fost...
Probleme cu transmisia la mașinile Ford. Compania recheamă aproape 500.000 de autovehicule
Probleme cu transmisia la mașinile Ford. Compania recheamă aproape 500.000 de autovehicule
Gigantul auto american Ford recheamă peste 450.000 de vehicule, în Statele Unite, după ce au fost detectate probleme la nivelul bateriei, care pot conduce la pierderea puterii de transmisie și...
#Gala Leadership Concert, #lideri afaceri, #performante afaceri , #Lideri