Think Leadership - Cum gandesc liderii? Un eveniment pentru cei care urmaresc o functie de conducere

Marti, 06 Iunie 2017, ora 16:14
2697 citiri
Think Leadership - Cum gandesc liderii? Un eveniment pentru cei care urmaresc o functie de conducere

Saptamana aceasta, pe 10-11 iunie, la Hotel Sheraton din Bucuresti are loc Think Leadership. In cadrul evenimentului, participantii vor invata cum sa devina lideri autentici, cum sa conduca si sa comunice cu echipa pentru a trece de la performanta individuala la performanta de grup.

Evenimentul este adresat profesionistilor cu 4-7 ani experienta in vanzari, marketing, finante, logistica si IT, iar la eveniment participa lideri din mediul business care vor pune la dispozitia participantilor resurse pe care le pot accesa, in cadrul companilor.

Anul acesta, evenimentul Think Leadership are ca tema principala conceptul de Humanification, concept care joaca un rol din ce in ce mai important in procesele de learning & development din companiile de top.

Este demonstrat faptul ca oamenii motivati si pasionati de ceea ce fac, au rezultate remarcabile, motiv pentru care ar trebui sa punem pe primul loc oamenii din jurul nostru sau din echipa, sa-i ajutam sa invete, sa-i incurajam si sa ii sustinem in atingerea rezultatelor dorite.

Think Leadership se desfasoara pe parcursul a doua zile, oferind participantilor posibilitatea de a interactiona cu profesionisti ce au o experienta remarcabila de leadership, dispusi sa impartaseasca din provocarile lor.

5 motive pentru care le recomandam profesionistilor sa participe la Think Leadership:

1. Vor intalni si interactiona cu oameni cu o experienta remarcabila de leadership;

2. Vor descoperi care sunt resursele pe care le pot accesa pentru a-si maximiza cunostintele si potentialul;

3. Vor participa la workshopuri sustinute de companiile partenere;

4. Vor experimenta cateva din cele mai relevante resurse externe de dezvoltare prin sesiuni de dezvoltare;

5. Vor identifica cele mai importante criterii in alegerea unui program de MBA si care sunt beneficiile oferite in dezvoltarea lor profesionala.

Evenimentul va reuni 120 de profesionisti, iar cei interesati se pot inscrie gratuit pe www.hipo.ro/thinkleadership.

Think Leadership se va desfasura in zilele de 10 si 11 iunie la Hotel Sheraton din Bucuresti unde vor participa profesionisti cu o experienta remarcabila in leadership, dispusi sa impartaseaca din cunostintele lor.

Printre companiile prezente amintim: JTI Romania, Microsoft, Human Invest, SELFTRUST Academy, TSP (smartprojects.ro), All to Know.

Mai multe informatii despre agenda evenimentului si modalitatea de inscriere pot fi obtinute accesand site-ul www.hipo.ro/thinkleadership.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Think Leadership 2017 , #Lideri