Cea mai importanta lectie in business: Ai rabdare!

Marti, 22 Iulie 2014, ora 08:23
2723 citiri
Cea mai importanta lectie in business: Ai rabdare!
Vlad Dutescu, Managing Partner Sandler Training Romania

Oamenii nu au avut rabdare niciodata. Acum, in era vitezei, cu atat mai putini sunt cei ce au cat de cat rabdare. Prefera un premiu mic, pentru o realizare rapida, de mica importanta, in loc sa alerge maratonul spre adevaratul succes, care aduce marele premiu.

Rabdarea e diferita de acceptarea amanarilor inutile, caracteristice resemnarii sau dependentei. Sa-ti acorzi mai mult timp pentru a putea evita angajamentul nu e calea spre succes. Si majoritatea dintre noi, reusim sa distingem intre nevoia de timp pentru a realiza ceva important, si nevoia de timp pentru a amana decizii si actiuni.

Sa fii dispus sa mai faci "trei pasi in plus", sa depui un extraefort, sa nu te multumesti cu putin, cu "para malaiata", e foarte diferit de a astepta sa primesti "posmagi muiati". E diferenta dintre a strange din dinti si a te tine de planul de actiune, facand pas dupa pas, si amanarea unei decizii, cu speranta ca maine vei putea lua o decizie mai buna.

Pentru a ajunge un chirurg, un avocat, un expert contabil, sau un vanzator profesionist e nevoie de timp, determinare si efort. Nu se intampla peste noapte. Rabdarea si sa stii unde vrei sa ajungi, cine vrei sa fii sunt esentiale. Cand lucrezi la un obiectiv important, putin sau chiar nimic nu este castigat pe parcurs, recunoasterea si castigul aferente efortului depus sunt minime. Premiul cel mare vine la sfarsit. Si, crede-ma, merita tot efortul si toata rabdarea. Trei pasi in plus acum te vor duce in echipa furnicilor, asta daca nu vrei sa fii greiere la iarna.

Succes si vanzari bune!

Articol semnat de Vlad Dutescu, Managing Partner Sandler Training Romania

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Vlad Dutescu vanzari, #training vanzari Vlad Dutescu , #Managementul carierei