Forumul Performanta, Strategie si Balanced Scorecard se apropie

Marti, 24 Aprilie 2012, ora 20:43
2464 citiri
Forumul Performanta, Strategie si Balanced Scorecard se apropie

Esti interesat de managementul performantei? Au mai ramas 13 zile pentru a-ti rezerva un loc la cel mai amplu eveniment in mangementul performantei si Balanced Scorecard, Forumul Performanta, Strategie si Balanced Scorecard in Romania 2012, care va avea loc intre 16 - 18 mai.

Evenimentul va fi structurat in doua module: masterclass de o zi, cu doi experti internationali si o conferinta de doua zile in care manageri romani din peste 20 companii de top din Romania vor prezenta bune practici in managementul performantei.

Evenimentul organizat pe 16 mai are ca tema Implementarea si utilizarea in practica a sistemelor de management al performantei, precum Balanced Scorecard.

In cadrul Forumului, vei asista la prezentarea de studii de caz din sectorul public si privat.

Participantii la Masterclass vor avea oportunitatea de a discuta despre strategie, planificare strategica, managementul performantei si Balanced Scorecard cu doi experti internationali: Dr. Ahmed Samy si Dr. Mohamed Moustafa Mahmoud.

Expertii, prezenti in cadrul evenimentului, sunt recunoscuti pe plan international pentru cei 12 ani de experienta internationala in strategie, managementul performantei, excelenta organizationala si dezvoltarea proceselor decizionale.

Dr. Ahmed Samy si Dr. Mohamed Moustafa Mahmoud beneficieaza de certificari internationale in metodologia Balanced Scorecard si Management de Proiect

Odata cu inscrierea la Forum, vei beneficia de abonament pentru 3 luni la continutul portalului www.IndicatoridePerformanta.ro (in valoare de 30 Euro) si discount de 30% aplicat pretului standard pentru suita de cursuri KPIs.ro din Agenda 2012.

De asemenea, daca vei completa chestionarul studiului Balanced Scorecard in Romania, vei primi un raport Top 25 KPIs, in valoare de 20 Euro.

Pentru detalii despre program, vorbitori, taxa de participare, reduceri si modalitati de inscriere, va invitam sa accesati site-ul oficial al Forumului: www.forum.kpis.ro.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Forum Performanta Strategie Balanced Scorecard, #Forum Balanced Scorecard, #seminar management performanta, #conditii inscriere Forum management performanta , #Managementul carierei