Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Bechtel vrea manageri romani in Arabia Saudita

Bechtel vrea manageri romani in Arabia Saudita
Compania cauta 40 de manageri pentru realizarea unui oras industrial la Jubail. Filiala din Arabia Saudita a companiei Bechtel cauta manageri in domenii ca inginerie, constructii, dar si pe parte de contracte, controlul proiectelor si al calitatii sau in siguranta proiectelor.

Cei 40 de manageri de care are nevoie compania pentru a pune pe picioare un intreg oras industrial la Jubail trebuie sa aiba cel putin cinci ani de experienta profesionala intr-o companie mare, cu proiecte de amploare, insa ideal ar fi sa aiba 10 ani de munca intr-un asemenea mediu. "Cautam oameni pentru echipa manageriala pentru cel mai mare proiect de inginerie civila din lume, care va mai dura inca 30 de ani. Am dat anunturi in toata lumea, dar ne intereseaza mai ales specialistii din Romania", a spus Andrew Emery, reprezentantul Departamentului de resurse umane al companiei Bechtel Arabia Saudita.

Emery a spus ca oferta companiei contine "salarii medii de 5.000 de euro pe luna, care, in functie de pozitie, experienta si pozitie, pot fi mai mici sau mai mari", bani pentru care guvernul saudit nu percepe taxe. In afara de salariile neimpozabile, angajatii de la Bechtel Arabia Saudita mai beneficiaza de cazare gratuita in apartamente de stat, "cu toate facilitatile si cu paza asigurata de guvern", a adaugat reprezentantul companiei. Se mai ofera bonusuri lunare si anuale pentru toti angajatii, pe linga cele acordate in functie de performanta, asigurare medicala, dar si plan de pensie pentru cei care doresc. "Angajatii care vor sa vina aici cu familiile pot face asta. In plus, asiguram educatie gratuita pentru primii doi copii. Pentru cei care aleg sa vina aici singuri oferim bilete de avion si vacante cu familia, care primeste de asemenea si asigurare medicala, ca si angajatii", a adaugat reprezentantul Departamentului de resurse umane.

<a href=http://www.cotidianul.ro/index.php?id=17209&art=41822&cHash=84d9b97bb6>Cotidianul</a>

<b>Bloombiz</b>

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1462 ori