Eugen Voicu, Certinvest: Mosului i-am cerut incredere in zona economica

Marti, 25 Decembrie 2012, ora 00:00
2727 citiri
Eugen Voicu, Certinvest: Mosului i-am cerut incredere in zona economica

Pentru Eugen Voicu, directorul Certinvest, Craciunul reprezinta cea mai importanta sarbatoare a familiei. Recunoaste ca nu poate evada complet din afaceri si spune ca nu ii crede pe cei care sustin ca se detaseaza suta la suta de problemele de la serviciu.

Lui Mos Craciun ii cere sanatate, pentru ca stie ca este cel mai important lucru, dar si mai multa incredere in zona economica.

Directorul Certinvest a spus, intr-un interviu acordat Business24, unde sarbatoreste Craciunul anul acesta si unde exista, in opinia, sa traditii de poveste.

Ce inseamna pentru dumneavoastra Craciunul? Cum si unde sarbatoriti Craciunul?

Cea mai importanta sarbatoare a familiei, ne reunim cu totii si este un moment de aducere aminte si de bilant personal, pentru ca este si sfarsitul unui an.

Sarbatoresc acasa, am renovat casa in care locuiam, mai avem multe lucruri de facut, dar ne bucuram ca am terminat, in mare parte.

De regula, relativ traditional. Sunt din Ardeal si zonele de acolo sunt de poveste si am multe amintiri frumoase din zonele transilvanene. Nu am mai fost de mult, dar va trebui sa mergem, mai ales ca pustiul meu a inceput scoala si trebuie sa vada traditiile autentice.

Sunt Sarbatorile de Iarna un moment de evadare din afaceri?

Nu exista o detasare suta la suta si nu cred in cei care spun acest lucru. Totusi, este un moment in care se desprind de problemele de la serviciu, pentru ca petrec foarte mult timp cu familia.

Ce i-ati cerut lui Mos Craciun?

Sanatate si vremuri mai bune. Mai multa incredere in zona economica.

Ce fel de Mos Craciun sunteti?

In general, daruiesc informandu-ma inainte, adica mergand pe niste asteptari si imi place si sa surprind si reusesc de fiecare data. Fac acest lucru mai mult cu familia. Cand vine vorba de partenerii de afaceri, nu am iesit din tipare, ci mai degraba ofer mici atentii.

Aveti o urare pentru romani in prag de Sarbatori?

As vrea sa ne maturizam cat mai repede si sa facem alegeri mai competente si sa fim mai competenti atunci cand alegem viitorul. Cand spun asta ma refer la absolut toate planurile, nu doar la cel de afaceri.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#interviu Eugen Voicu, #interviu director Certinvest, #interviu Craciun , #Manageri romani