Gica Popescu, scandal urias pe bani publici

Duminica, 02 Decembrie 2012, ora 09:31
2871 citiri
Gica Popescu, scandal urias pe bani publici

Dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, in Dosarul Transferurilor, Gica Popescu risca sa intre din nou in vizorul autoritatilor.

Chindia Targoviste, echipa condusa de Gica Popescu, a returnat aproximativ 10 mii de dolari catre Consiliul Judetean din Dambovita ca urmare a unui control realizat de Curtea de Conturi, informeaza postul de radio Sport Total FM.

Realizat in noiembrie, controlul a relevat ca echipa lui Gica Popescu a platit din bani publici 35.700 de lei in plus fata de baremul maxim prevazut de CCA, presa locala dar si postul de radio amintit sustinand ca suma era, de fapt, spaga pentru fluierasi.

Cei 35.700 de lei au fost platiti in perioada in care Ion Craciunescu, prieten bun cu Gica Popescu, s-a aflat in fruntea CCA.

Acuzatiile au fost negate de Gica Popescu, insa in cele din urma Chindia Targoviste a virat catre Consiliul Judetean suma care a ridicat suspiciuni.

Citeste mai multe despre Gica Popescu, scandal urias pe bani publici pe Ziare.com.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#Gica Popescu, #dosarul transferurilor, #Gica Popescu scandal , #Manageri romani