Cum putem deveni creativi in business

Vineri, 31 Ianuarie 2014, ora 11:59
2116 citiri
Cum putem deveni creativi in business

Traim intr-o societate bazata pe cunoastere, intr-o concurenta acerba, iar puterea economica sta in mainile celor care stiu sa creeze si sa inoveze, a celor care acorda acestui domeniu importanta cuvenita si sprijina ideile creative.

Goana dupa productivitate se manifesta tot mai mult in ore lungi lucrate, cresterea stresului si investitii in tehnologie. De aceea, ne propunem ca pentru prima oara in tara noastra, sa acordam o atentie speciala creativitatii, sa vedem in ce masura companiile abordeaza acest subiect si ce rezultate se pot obtine.

Creativitatea este proprie naturii umane, insa, intr-o companie orientata catre performanta aceasta trebuie stimulata si mentinuta. A reusi sa fii creativ in viata personala, inseamna ca si la locul de munca poti fi inovativ si poti crea plus valoare pentru afacerea in care esti implicat, ca angajat sau ca patron. Creatitivitatea nu trebuie sa cuprinda doar departamentul de cercetare - dezvoltare, ci toate departamentele unei companii.

De aceea, va propunem sa aflati de specialisti cum puteti fi creativi in business, sa invatati din experientele celor care au lucrat sau au preocupari constante in acest domeniu. Va invitam sa participati la Conferinta "Creativitatea in Business - avantajul competitiv pentru performanta companiilor", care va avea loc pe data de 19 februarie 2014, la Bucuresti.

Conferinta va fi sustinuta de reputati specialisti cu experienta indelungata in programe de formare a echipelor de directori, leadership si management strategic, cum sunt Catalin Ionescu, MSc, MBA, Senior Partner, Strategic Change, fost Presedinte si CEO al Codecs si Florin Colceag, Presedinte al Institutului Roman pentru Studii si Cercetari Avansate Gifted Education, antrenor de genii, care a spart barierele construite in jurul creativitatii si o cultiva in randul tinerilor, bazandu-se pe ideea ca ideile creative reprezinta motorul evolutiei.

Nu trebuie uitat nici domeniul publicitatii, care uitilizeaza din plin creativitatea. Vor sustine prezentari Felix Tataru, Presedinte si Fondator al grupului independent de comunicare GMP Group si Bogdan Prajisteanu, Media Expert cu peste 15 ani experienta pe piata de advertising.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului, speakeri si inscriere puteti obtine de daca scrieti la office@concordcom.ro sau gasiti accesand www.concordcom.ro.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#creativitate business, #conferinta creativitate , #Stiri Leadership