Modele de succes pentru tineri, la BUZZ!CAMP 2013

Marti, 24 Septembrie 2013, ora 11:55
3014 citiri
Modele de succes pentru tineri, la BUZZ!CAMP 2013

Inspire Group, va organiza cea de-a 10-a editie a BUZZ!CAMP in perioada 20 octombrie - 30 noiembrie 2013.

Proiectul este destinat tinerilor, care au dintotdeauna nevoie de modele, pentru a fi sustinuti in drumul lor spre succes.

Mai mult decat un eveniment, BUZZ!Camp este un proiect orientat spre dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor cu potential, interesati de propria evolutie si de asimilarea a cat mai multor cunostinte.

Concret, evenimentul aduce in fata tinerilor oameni de success, speaker de renume si reprezentantii celor mai mari companii de pe piata romaneasca si international. In acelasi timp, spatial creat ofera numeroase oportunitati de networking.

Din punct de vedere al structurii, evenimentul cuprinde conferinte motivationale, in care invitatii impartasesc propriile idei si povesti de succes, si workshop-uri interactive, in cadrul carora participantii isi descopera si dezvolta abilitatile necesare unei cresteri continue si solide.

Cu fiecare editie evenimentul a cunoscut imbunatatiri vizibile, in baza feedback-ului primit de la participanti, dar si de la partenerii proiectului. Astfel, de-a lungul celor 9 editii desfasurate pana in prezent, evenimentul a adunat laolalta sute de companii de top si mii de tineri, in cele 8 orase din tara si in Chisinau.

Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
După ultimele vânzări înregistrate de Apple pentru produsul Vision Pro, casca VR a gigantului tech, se pare că oficialii companiei au luat decizia de a limita producția dispozitivelor....
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
#BUZZCamp 2013, #proiecte dezvoltare tineri, #modele tineri, #succes tineri, #networking tineri , #Stiri Leadership