Tendinte, strategii si insight-uri ale industriei de comunicare la PR Forum

Joi, 21 Martie 2013, ora 18:00
1843 citiri
Tendinte, strategii si insight-uri ale industriei de comunicare la PR Forum

Cea de-a saptea editie PR Forum se desfasoara in perioada 25 - 26 aprilie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Evenimentul cuprinde doua zile de conferinte, seminarii intensive, workshop-uri interactive si o gala de premiere a celor mai buni specialisti din industrie.

Prima zi a evenimentului, 25 aprilie, include doua conferinte si trei sectiuni de seminarii care vor aborda tendintele, oportunitatile si provocarile actuale ale industriei de PR si comunicare. Printre temele abordate, se numsrs: Personal Branding pentru Manageri, Strategii pentru Comunicare Integrats, Brands Communications, Tendintele Anului in Relatii Publice, PR Specializat etc.

La finalul primei zile, va fi organizata PR Excellence Awards, o gala de premiere exclusivista dedicata specialistilor de comunicare din companii, profesionisti care au influentat si dezvoltat industria de PR.

Pe 26 aprilie, participantii vor avea ocazia sa participe la patru seminarii aplicate, gandite sub conceptul PR Academy, o platforma de know-how ce ofera studii de caz si informatii avansate. Workshop-urile sunt dedicate practicienilor din domeniu care doresc sa aprofundeze, cunoasca sau sa afle informatii relevante, printre temele abordate se regasesc Crisis Comunication Today, sustinut de GMP PR, Social Media in Practice, sustinut de GolinHarris si Effective Internal Communication Planning, sustinut de ImagePR.

O alta noutate la PR Forum 2013 va fi raportul "Cum vad clientii piata de PR", realizat de Unlock Research exclusiv pentru eveniment. Studiul va dezvalui cum vad clientii din marile companii industria de comunicare si relatii publice, care sunt asteptarile, oportunitatile si provocarile pietei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#PR Forum 2013, #inscriere PR Forum 2013 , #Stiri Leadership