Vino sa intalnesti speakerii conferintei Femei de cariera

Joi, 10 Martie 2016, ora 11:00
2109 citiri
Vino sa intalnesti speakerii conferintei Femei de cariera
Foto: woman2woman.ro

Woman2Woman.ro te invita la a V-a editie a conferintei "Femei de cariera", desfasurata sambata, 19 martie 2016, la Premier Palace din Bucuresti. In cadrul evenimentului femei de cariera si specialisti iti vor impartasi din experienta lor ceea ce trebuie sa stii pentru a reusi in cariera.

Afla de ce calitati ai nevoie pentru a deveni antreprenor, care sunt calitatile pe care trebuie sa si le dezvolte o femeie de cariera si multe altele.

Ca de fiecare data, organizatorii iti vor aduce multa informatie care sa te ajute in cariera si in viata profesionala, speakeri cu experienta si povesti care sa te inspire, dar si premii si surprize.

Conferinta este moderata de Dorina Florea (TVR).

Gigi Ghinea (psiholog si scriitoare)

Licentiata in psihologie si absolventa a unui masterat de psihoterapie analitica, Gigi Ghinea are o indelungata experienta in acest domeniu. Autoare a trei carti, Gigi Ghinea ne dezvaluie metoda de vindecare pe care a descoperit-o in calitate de psiholog, dar si de om obisnuit, aflat in cautarea echilibrului interior, pornind de la premisa ca fericirea este un act de vointa si poate fi dobandita de oricine urmeaza cativa pasi simpli.

Mihaela Stoica (Client Service Director pastel)

Mihaela Stoica este Client Service Director in cadrul agentiei de comunicare integrata pastel, agentie in care s-a dezvoltat si a crescut profesional. Impreuna au ajuns la un nivel de maturitate si expertiza, ce au dus la construirea unui portofoliu de servicii ce pot oferi campanii integrate clientilor. In cei 10 ani de experienta, din care 7 in pastel, ea a planificat, coordonat si implementat campanii de marketing in cadrul Departamentului de Marketing, Brand&PR.

Este absolventa a Facultatii de Stiinte Politice, dar si a Facultatii de Istorie din cadrul Universitatii din Bucuresti.

Emilia Branzan (Industry Manager Branding Google Romania)

Emilia Branzan este in prezent Industry Manager Branding la Google Romania, avand 10 ani de experienta in marketing cu focus pe digital. In trecut, a condus departamentul de marketing in cadrul Lidl si a coordonat mai multe proiecte online pe plan international.

Este absolventa a Facultatii de Comunicare si Relatii Publice si are un MBA in Business Innovation.

Adina Sandor (General Manager People Hunters)

Adina Sandor are peste 10 ani de experienta in business si conduce compania People Hunters, companie de recrutare, executive search si consultanta in resurse umane.

Compania People Hunters ofera servicii premium pentru companii de talie internationala si globala, acoperind toate industriile si are in portofoliu companii de elita si expertiza in gestionarea provocarilor din zona capitalului uman.

Ciprian Bujor (Consultant Senior si trainer Linkage Romania)

Ciprian Marius Bujor este Consultant Senior si trainer in cadrul Linkage Romania. El a activat mai multi ani in Serviciul Roman de Informatii (SRI) ca ofiter operativ si s-a specializat in decodarea comportamentului uman, in special in ceea ce priveste detectarea sentimentelor, intentiilor si a minciunii, prin descifrarea limbajului verbal si non-verbal si a micro-expresiilor.

Ciprian a folosit experienta directa acumulata in aceste domenii pentru a pune bazele programului de training multirol Now I See You, dezvoltat in colaborare cu Linkage Romania, incepand cu 2013.

Portofoliul lui Ciprian mai cuprinde si tehnici de intervievare, interogare si negociere, exploatare informativa, analiza si protejarea informatiilor, depistarea fraudei, NLP si analiza comportamentala. Este autor de carti si publica constant in presa scrisa si on-line.

Gabriel Dinu (Psihosolutii)

Gabriel Dinu este psihoterapeut cu o experienta de peste 10 ani in psihoterapie cognitiv - comportamentala individuala, de cuplu si de familie si membru al Colegiului Psihologilor din Romania.

Impreuna cu o echipa de specialisti cu experienta in tratarea depresiei, a anxietatii si a altor tulburari afective a pus bazele programului Gandestesanatos, o aplicatie online de psihoterapie si dezvoltare personala, care imbina psihoterapia cognitiv-comportamentala cu avantajele internetului.

Inscrie-te completand formularul din pagina evenimentului si participa GRATUIT la conferinta.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#eveniment femei cariera 2016, #conferinta woman2woman , #Stiri Leadership