Victorie pentru Becali: A castigat dreptul de a folosi telefonul mobil

Luni, 22 Septembrie 2014, ora 14:15
3606 citiri

George Becali a castigat in instanta, luni, dreptul de a detine si folosi telefonul mobil timp de opt ore pe zi, cat este la munca, magistratii Judecatoriei Medgidia respingandu-i insa cererile de a merge sa lucreze in afara penitenciarului fara supraveghere si, respectiv, de a se deplasa la slujbe religioase la o alta biserica decat cea din penitenciar.

Magistratii Judecatoriei Medgidia au amanat pentru luni pronuntarea cu privire la solicitarile lui Becali, dupa ce pe 11 septembrie au judecat plangerea formulata de catre acesta, precizeaza Agerpres.

Avocatul lui Becali, Bogdan Vlad, a declarat zilele trecute ca clientul sau a solicitat sa aiba dreptul de a se deplasa la munca fara supraveghere, in afara penitenciarului, sa i se permita sa detina si sa foloseasca telefonul mobil, precum si sa aiba dreptul de a participa la activitati cu caracter religios, in mod individual, fara supraveghere, in exteriorul penitenciarului.

George Becali a formulat respectiva plangere in instanta dupa ce, conform avocatului, cererea catre conducerea penitenciarului cu privire la drepturile de care trebuie sa beneficieze a fost respinsa atat de sefii inchisorii, cat si de judecatorul de drepturi din penitenciar.

La sfarsitul lunii octombrie 2013, George Becali a fost transferat, la solicitarea sa, de la Penitenciarul Jilava la Penitenciarul Poarta Alba, fiind incarcerat in regim deschis.

Becali are de executat o pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare, dupa ce a fost condamnat la trei ani de detentie in cazul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale, la care s-au adaugat alte sase luni dupa condamnarea in dosarul "Valiza" si in cel cu privire la sechestrarea persoanelor care i-au furat masina.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#George Becali lupta instanta, #George Becali utilizare telefon mobil , #Codul penal