Legea gazelor, nou motiv de razboi politic

Joi, 05 Iulie 2012, ora 13:32
2087 citiri
Legea gazelor, nou motiv de razboi politic

Traian Basescu a transmis Parlamentului o cerere de reexaminare a legii energiei si gazelor, precum si a proiectului de organizare a agentiei de reglementare din domeniu (ANRE), masura considerata drept act de sabotaj fata de interesele Romaniei, care nu-si poate indeplini astfel angajamentele fata de FMI, potrivit premierului Ponta.

"Am aflat, in timpul acestei intalniri (nr. intalnirea cu Consiliul Consultativ pentru Mediul de Afaceri), ca presedintele a retrimis legea gazelor. Este un acord stipulat cu FMI, inseamna ca nu ne respectam obligatiile", a declarat Ponta.

15.05 - Ponta si-a retractat declaratia facuta precizand ca nu era vorba de legea energiei, ci despre o ordonanta de urgenta care modifica legea energiei si legea gazelor, dar vizeaza si organizarea ANRE.

Presedintele Traian Basescu a trimis Parlamentului o cerere de reexaminare asupra unei legi de aprobare a unei OUG care modifica legea energiei si legea gazelor, dar vizeaza si organizarea ANRE, intrucat se mentin modificari similare in mai multe acte normative.

#legea gazelor acord FMI, #declaratii Ponta legea gazelor, #Basescu legea gazelor , #Legi Romania