Crin Antonescu: Situatia Romaniei nu este una de criza, nici una exceptionala

Marti, 10 Iulie 2012, ora 20:01
3747 citiri
Crin Antonescu: Situatia Romaniei nu este una de criza, nici una exceptionala

Crin Antonescu a sustinut prima conferinta de presa, la Cotroceni, in calitate de presedinte interimar.

Business24 va prezinta cele mai importante declaratii ale presedintelui interimar:

Nu fac confuzia si nu o voi face, intre un presedinte interimar si unul ales, desi presedintele interimar are aproape aceleasi prerogative.

Doresc sa informez partenerii ca garantez respectarea Constitutiei Romaniei de catre toate institutiile, buna functionare a institutiilor, buna indeplinire si respectarea tuturor acordurilor internationale ale Romaniei, pozitiei si relatiei cu partenerii externi.

Romania este un stat democratic, un stat de drept, un stat ale carui prevederi functioneaza normal.

Procedura suspendarii este una exceptionala, dar prevazuta precis in Constitutie. Situatia Romaniei nu este nici una de criza, nici una exceptionala. Cetatenii Romaniei sunt chemati si vor veni sa dea un verdict perfect democratic.

Pe 29 iulie vom avea rezultatul electoral al acestui referendum.

Mugur Isarescu este de acord ca realitatea si mesajul pe care trebuie sa il transmitem e ca Romania este o tara normala, care isi respecta angajamentele.

In perioada urmatoare, ca prioritate, am intalniri cu reprezentantii diplomatici ai cat mai multor state si mai ales, ai celor din Uniunea Europeana. Daca avem vreo problema, aceea e confuzia din anumite cercuri diplomatice si din presa internationala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#declaratii Crin Antonescu, #Crin Antonescu Cotroceni , #Parlament