13 milioane de euro falsi, descoperiti in Romania. Cui apartine fabrica de bani

Vineri, 26 Septembrie 2014, ora 14:15
3663 citiri
13 milioane de euro falsi, descoperiti in Romania. Cui apartine fabrica de bani
Foto: europol.europa.eu

Autoritatile romane au descoperit o fabrica de bani falsi la Oradea, de unde au confiscat 13 milioane de euro, suspectii fiind banuiti ca au legatura cu mafia italiana.

Procurorii DIICOT au destructurat o grupare infractionala care falsifica bani, informeaza Realitatea TV. Potrivit sursei citate, persoanele suspectate ar avea legatura cu gruparea mafiota italiana Camorra. Doua persoane au fost retinute si vor fi aduse vineri la Bucuresti, pentru audieri.

In timpul perchezitiilor din noaptea de joi spre vineri, suspectii ar fi incercat sa dea foc bancnotelor, au relatat surse citate de Digi24.

In urma cu doua zile, Directia Nationala Antimafia din Italia a ridicat trei persoane din aceeasi grupare si a confiscat 19 milioane de euro, au declarat vineri, pentru Mediafax, surse judiciare. Potrivit acelorasi surse, ...citeste mai departe despre "13 milioane de euro falsi, descoperiti in Romania. Cui apartine fabrica de bani (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#fabrica bani falsi Oradea, #grupare mafiota Oradea, #fabrica euro falsi Oradea, #Romania bancnote euro false , #Stiri Legislatie