Luni, 26 mai, este termenul pentru transmiterea catre ANAF a unor formulare fiscale

Vineri, 23 Mai 2014, ora 16:40
2091 citiri
Luni, 26 mai, este termenul pentru transmiterea catre ANAF a unor formulare fiscale

Luni, 26 mai, este termenul pana la care contribuabilii trebuie sa transmita catre ANAF anumite declaratii fiscale si sa plateasca mai multe taxe si impozite.

Declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat, Formularul 100, format electronic. Se depune lunar de contribuabilii prevazuti in OPANAF nr. 3136/2013, anexa 2, cap. I, subcap. 1, par. 1.1. Se depune la alte termene de contribuabilii prevazuti in OPANAF nr. 3136/2013, anexa 2, cap. I, subcap. 1, par. 1.4.

Declaratia privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate, Formularul 112. Aceasta se depune pentru luna precedenta, de persoanele fizice si juridice care au calitatea de angajatori, precum si entitatile asimilate angajatorului, care au calitatea de platitori de venituri din activitati dependente, precum si de institutiile publice care calculeaza, retin, platesc si suporta contributii sociale obligatorii in numele asiguratului.

Citeste mai multe despre Luni, 26 mai, este termenul pentru transmiterea catre ANAF a unor formulare fiscale pe AvocatNet.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#formulare fiscale, #contribuabili ANAF , #Stiri Legislatie