Sorin Ovidiu Vintu, condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare - definitiv

Sambata, 25 Ianuarie 2014, ora 08:48
1735 citiri
Sorin Ovidiu Vintu, condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare - definitiv

Sorin Ovidiu Vintu a fost condamnat definitiv la 2 ani de inchisoare cu executare, pentru favorizarea infractorului Nicolae Popa. Sentinta a fost data, vineri seara, de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie, care a respins recursul inculpatului.

Vintu trebuie sa se predea in aceasta seara la cea mai apropiata sectie de Politie sau va fi ridicat, urmand sa fie dus la penitenciarul Rahova, unde va sta 21 de zile in carantina, pana la stabilirea regimului de detentie.

ICCJ a avut vineri ultimul termen in dosarul in care fostul mogul media si om de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a fost condamnat la 2 de ani de inchisoare pentru favorizarea lui Nicolae Popa.

Ultimul cuvant al lui Vintu in fata judecatorilor: Am pierdut si iata c-a aparut si factura

In ultima sa luare de cuvant, Sorin Ovidiu Vintu a declarat ca acest dosar este o razbunare din partea actualului presedinte Traian Basescu pentru faptul ca i-a fost inamic politic.

"In opinia mea, acest dosar a fost unul strict ...citeste mai departe despre "Sorin Ovidiu Vintu, condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare - definitiv" pe Ziare.com

#Vintu inchisoare executare, #Vintu condamnat 2 ani, #Vintu condamnat inschisoare , #Stiri Legislatie