Libra Internet Bank deschide prima sucursala International Desk

Joi, 08 Decembrie 2016, ora 16:42
4571 citiri
Libra Internet Bank deschide prima sucursala International Desk

Libra Internet Bank deschide o a doua sucursala Large Corporate, dedicata companiilor cu cifra de afaceri de peste 40 milioane lei pe an.

Noua sucursala va fi amplasata in zona Dorobanti din Bucuresti si va deservi clientii din comunitatea de afaceri israeliena din Romania, respectiv cea greceasca. Pentru acest tip de clienti Libra Internet Bank a infiintat de-a lungul timpului linii de business dedicate: Israeli Desk si Greek Desk.

"Prin infiintarea diviziei Large Corporate, la inceputul anului 2012, Libra Internet Bank a reusit sa vina in intampinarea companiilor mari cu produse de calitate si solutii de finantare diversificate pentru dezvoltarea afacerii.

Anul acesta venim cu o noutate si deschidem prima sucursala International Desk din cadrul Libra Internet Bank, prin care urmarim sa fim cat mai aproape de comunitatea oamenilor de afaceri straini.

Avem incredere in potentialul acestei piete si ne dorim sa oferim cele mai bune servicii pentru clientii din aceasta zona", a declarat Selcuk Senkaya, Senior Manager, coordonator Divizie Large Corporate & International Desk.

Sucursala va fi situata intr-o zona centrala a capitalei, pe Calea Dorobantilor nr. 111-113, bl. 9B si va functiona de luni pana vineri, in intervalul 9:00-17:00.

Prin deschiderea noii sucursale, reteaua LIBRA INTERNET BANK ajunge la un numar de 48 de unitati teritoriale in Romania. Lista completa a sucursalelor bancii poate fi consultata accesand www.librabank.ro/contact.

#Libra Bank Dorobanti, #Libra Bank International Desk, #Libra Bank corporate , #Investitii