Libra Internet Bank finanteaza cu peste 10 milioane de euro proiectul imobiliar Scala Center din Cluj-Napoca

Marti, 06 Decembrie 2016, ora 16:06
5903 citiri
Libra Internet Bank finanteaza cu peste 10 milioane de euro proiectul imobiliar Scala Center din Cluj-Napoca

Libra Internet Bank finanteaza cu 46,6 de milioane de lei (10,3 mil. euro) constructia proiectului imobiliar mixt, rezidential si birouri, Scala Center, dezvoltat de catre Napochim Imobiliare.

Ansamblul imobiliar va fi situat in inima orasului Cluj-Napoca, avand o suprafata construita totala de 37.000 de metri patrati si va cuprinde locuinte, birouri si spatii comerciale, urmand sa fie finalizat in 2018.

"Libra Internet Bank continua prin acest proiect stabilirea parteneriatelor cu cei mai importanti jucatori de pe piata imobiliara din Romania. Credem in potentialul pietei din Transilvania si ne bucuram sa finantam inca un proiect important in Cluj-Napoca, care poate contribui la dezvoltarea sustenabila a economiei la nivel local", a declarat Emil Bituleanu, director general Libra Internet Bank.

"Vrem ca acest proiect sa devina o cladire de referinta in Cluj-Napoca, datorita arhitecturii ansamblului, dar si a pozitionarii in zona centrala a orasului. Credem in produse si servicii de calitate, de aceea acordam o importanta deosebita aspectului si fiabilitatii acestei cladiri", a declarat Dan Pitic, Presedintele Consiliului de Administratie Napochim Imobiliare.

Scala Center va cuprinde 197 de apartamente cu 2 si 3 camere, o cladire de birouri de 7.000 mp si va fi situat in locul fostei fabrici Napochim. Asezat chiar in centrul orasului, ansamblul se afla in apropierea unor repere turistice importante, precum Piata Mihai Viteazu, Piata Muzeului sau Teatrul National.

Incepand din 2015, Napochim, unul dintre cei mai mari producatori de mase plastice din Romania, a intrat si pe piata imobiliara prin Napochim Imobiliare SA, fiind membre ale grupului Perpetuum, specializat in furnizarea materialelor de amenajari interioare si pardoseli sportive.

Libra Internet Bank are in prezent o retea de 47 de sucursale, iar la 30 septembrie 2016 volumul activelor nete detinute de banca s-a ridicat la 3,11 miliarde lei.

#Libra Bank Scala Center, #Libra Bank investitii , #Investitii