Libra Internet Bank raporteaza un profit in crestere, pe primul trimestru din 2018

Miercuri, 06 Iunie 2018, ora 13:09
2077 citiri
Libra Internet Bank raporteaza un profit in crestere, pe primul trimestru din 2018

Libra Internet Bank raporteaza un profit net de 22 de milioane de lei pentru primele trei luni ale lui 2018, in crestere sustinuta fata de perioada similara a anului trecut, cand profitul realizat a fost de 8,4 milioane de lei.

Majorarea profitului a fost generata, in primul rand, de cresterea portofoliului de credite, dar si de scaderea semnificativa a provizioanelor si optimizarea cheltuielilor operationale.

"Profitul obtinut exprima atentia pe care o acordam calitatii serviciilor oferite clientilor nostri, impreuna cu o preocupare permanenta de a gestiona cat mai bine resursele existente si de a automatiza fluxurile din punct de vedere tehnologic. Suntem intr-o faza deosebit de interesanta, in care inovatia este pretuita in mod special de clienti, deschizand totodata noi oportunitati", a declarat Emil Bituleanu, Director General Libra Internet Bank.

La 31 martie 2018, activele nete au fost de 4,54 miliarde lei, soldul surselor a fost de 4,02 miliarde lei, iar soldul creditelor de 2,81 miliarde lei (in crestere cu 5% fata de finalul anului), rata de neperformanta situandu-se la 1,90%, un nivel mult mai bun decat media pietei.

Despre Libra Internet Bank

Libra Internet Bank este una dintre cele mai dinamice banci din Romania si a fost desemnata, in acest an, "Cea mai inovatoare banca", in cadrul a trei evenimente de prestigiu din industria bancara.

Cu o cota de piata de 1% si o retea de 50 de sucursale, Libra Internet Bank si-a dedicat dezvoltarea in principal clientilor din zona Profesii Liberale, IMM, Real Estate si Agribusiness, precum si pe zona digitala pentru persoane fizice.

#Libra Internet Bank rezultate financiare , #Rezultate financiare