Avanpremiera Aferim! pentru 200 de angajati si parteneri Libra Internet Bank

Marti, 10 Martie 2015, ora 12:17
4827 citiri
Avanpremiera Aferim! pentru 200 de angajati si parteneri Libra Internet Bank
Foto: Variety

Libra Internet Bank anunta cea mai spectaculoasa actiune culturala din cadrul programului Libra Cultural.

Astfel, miercuri, 11 martie, de la ora 19:00, la Institutul Francez din Bucuresti, Libra Internet Bank va organiza pentru angajatii si partenerii sai o proiectie privata a filmului Aferim!, cu numai o zi inaintea galei oficiale a filmului, la Bucuresti.

Filmul "Aferim!" a fost sprijinit de Libra Internet Bank si a fost premiat cu "Ursul de Argint" pentru cea mai buna regie la Festivalul International de la Berlin (5-15 februarie 2015).

"Ne dorim ca viata angajatilor nostri sa fie cat mai buna si sa existe un echilibru intre viata personala si profesionala, iar prin programul Libra Cultural asta incercam sa facem.

Credem ca un expert intr-o profesie este si un om de spirit, preocupat sa isi largeasca viziunea despre viata, cultura generala si, poate, aptitudinile artistice.

Totodata, ne dorim ca pe piata bancara din Romania sa ne putem diferentia atat prin produse inovatoare, cat si prin oameni bine instruiti, pasionati, veseli si creativi", a declarat Emil Bituleanu, Presedintele Libra Internet Bank.

Programul Libra Cultural a fost lansat in toamna anului 2012 si isi propune ca prin organizarea unor activitati culturale sa faciliteze comunicarea si relationarea in interiorul echipei bancii.

De-a lungul timpului, in cadrul programului, angajatii bancii au participat la o serie de ateliere practice in care li s-a oferit ocazia sa se descopere prin intermediul artei, precum participarea la: workshop-uri de pictura, fotografie, lectura si arta contemporana, dar si ateliere cinematografice.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#avanpremiera Aferim Libra Bank, #Aferim vizionare Libra , #stiri Libra Bank