Cardurile Libra Bank nu vor functiona in noaptea de miercuri spre joi

Marti, 16 Februarie 2010, ora 15:52
1131 citiri
Cardurile Libra Bank nu vor functiona in noaptea de miercuri spre joi

Sistemul de carduri al Libra Bank nu va funtiona in noapte de miercuri spre joi, intre orele 23:30 si 05:30, pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta, a anuntat marti banca intr-un comunicat. 

"Scopul lucrarilor este de optimizare a parametrilor de functionare ai sistemului, urmand ca in intervalul de timp mentionat, atat retelele de ATM (bancomate n.r.) si POS (aparate pentru plata cu cardul la comercianti n.r.), cat si cardurile emise de Libra Bank sa fie nefunctionale pentru retragerile sau depunerile de numerar si pentru platile la comercianti", se arata in comunicatul bancii.

Libra Bank, specializata pe nisa profesiilor liberale, are o retea de 24 de sucursale si ofera servicii pentru 5.000 de IMM-uri si 9.000 de centre de sanatate, clinici, cabinete medicale, medici, farmacii, birouri de avocatura si contabilitate si alti specialisti ai profesiilor liberale.

In prezent, clientii IMM reprezinta aproximativ 50% din portofoliul de credite al Libra Bank, urmati de cei din sfera profesiilor liberale, cu 40%, si de clientii persoane fizice, cu 10%. 

#card, # libra, # bank , #stiri Libra Bank