Invata cum sa-ti finantezi afacerea cu fonduri europene

Marti, 22 Septembrie 2015, ora 10:16
6114 citiri
Invata cum sa-ti finantezi afacerea cu fonduri europene

Libra Internet Bank organizeaza in perioada septembrie - noiembrie 2015 o serie de workshop-uri gratuite pentru IMM pe tema finantari accesibile prin garantii acordate de Uniunea Europeana.

Workshop-urile se adreseaza IMM din Romania si detaliaza oportunitatile de finantare oferite de noile produse de finantare cu garantie 50% acordata prin programul COSME, Competitiveness of Enterprises and Small and Medium-sized Enterprises (SMEs).

In sesiunea din septembrie, workshop-urile se vor desfasura in urmatoarele orase:

Oradea - 22 septembrie

Bucuresti - 24 septembrie

Ploiesti - 25 septembrie

Libra Internet Bank este prima banca din Romania care a semnat acordul de garantare COSME cu Fondul European de Investitii, prin care companiile beneficiaza de comison zero de garantare si garantii de pana la jumatate din valoarea creditului.

Prin acest acord, peste 1.600 de companii vor putea beneficia de finantate in conditii avantajoase, Libra Internet Bank dispunand de un plafon de 240 milioane lei pe o perioada de 3 ani.

Beneficiarii finantarii prin programul COSME sunt IMM din toate domeniile de activitate, inclusiv agricultura si profesii liberale (medici si farmacisti).

Participarea la workshop este gratuita si se face in limita locurilor disponibile prin completarea formularului disponibil aici.

#accesare fonduri europene, #workshop fonduri europene, #Libra Internet Bank , #stiri Libra Bank