LIBRA BANK a fost premiata ca "Banca Profesiilor Liberale 2007"

Luni, 10 Decembrie 2007, ora 14:37
1206 citiri
LIBRA BANK a fost premiata ca "Banca Profesiilor Liberale 2007"

Vineri, 07 decembrie 2007, la Gala Premiilor de Excelenta acordate de agentia Templus Advertising, Libra Bank a castigat "Premiul de excelenta la categoria Banca Profesiilor Liberale 2007". In cadrul ceremoniei, premiul a fost inmanat presedintelui Libra Bank, Emil Bituleanu, de catre Theodor Stolojan, expert economic international.

Gala a marcat incheierea seriei anuale de seminarii si conferinte ale agentiei Templus, care a dorit sa onoreze o serie de institutii si parteneri, recunoscandu-le meritele pe piata bancara si in dezvoltarea economiei nationale. La eveniment au participat oficiali guvernamentali, oameni de afaceri si jurnalisti din presa nationala.

Primirea acestei distinctii ne onoreaza si reprezinta o confirmare obiectiva a faptului ca "Libra Bank - Banca Profesiilor Liberale" nu este doar deviza proprie a bancii, ci si modul in care Libra Bank este perceputa si apreciata pe piata pentru sustinerea acestor clienti cu profil aparte. SuperPROFESIONISTII sunt clientii nostri si au ales Libra Bank pentru ca raspunde standardelor inalte si exigentelor lor. Ei sunt girantii calitatii serviciilor pe care Libra Bank le ofera.

Misiunea asumata pe segmentul celor mai respectate profesii a inceput in 2004 - cand Libra Bank a devenit prima banca orientata in mod prioritar spre sectorul medical -, consolidandu-se pana in 2007 prin diversificarea treptata a specialistilor vizati si a produselor competitive ale bancii. Peste 3.700 de medici si peste 1.600 de contabili, juristi, farmacisti si arhitecti se afla deja in portofoliul Libra Bank, iar numarul lor este in crestere.

In prezent, Libra Bank detine:

cea mai indelungata traditie pe segmentul profesiilor liberale in peisajul bancar romanesc (2004-2007)
cele mai multe tipuri de profesii liberale deservite (medici, farmacisti, contabili, juristi, arhitecti)
cel mai larg set de produse de creditare (investitii, activitate curenta, achizitii de echipamente etc) si de economisire dedicate profesiilor liberale (HIPOCRATE, GALEN, PACCIOLI, SOLON, VITRUVIUS).

In anul 2007, Libra Bank s-a implicat ca partener si a sprijinit peste 10 evenimente in domeniile profesiilor liberale si continua sa aprofundeze colaborarea traditionala cu Colegiul Medicilor, Colegiul Medicilor Dentisti, Colegiul Farmacistilor, Uniunea Juristilor din Romania, CECCAR, Ordinul Arhitectilor din Romania, Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania.

Va reamintim ca, din noiembrie, Libra Bank a extins avantajele oferite segmentului sau prioritar de clienti, adaptandu-se nevoilor profesiilor liberale, ca o dovada a aprecierii Libra Bank fata de puterea cunoasterii, independenta, forta, spiritul liber si initiativa acestor clienti.

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.