Libra Bank a lansat un card de credit pentru femei

Miercuri, 27 Ianuarie 2010, ora 15:53
1778 citiri
Libra Bank a lansat un card de credit pentru femei

Libra Bank a lansat un card pentru femei, in lei, cu o limita de creditare de sase salarii lunare nete (maximum 20.000 lei) si o perioada de gratie de 56 de zile pentru platile efectuate la comercianti, dobanda practicata de banca fiind Robor la 3 luni plus o marja de 8%, a anuntat miercuri banca intr-un comunicat preluat de NewsIn.

Posesoarele de carduri Libra Jolie beneficiaza de reduceri cuprinse intre 3% si 25% in peste 150 de locuri, respectiv clinici medicale si stomatologice, centre de sanatate si infrumusetare, sali de fitness, magazine de haine pentru femei si copii, accesorii si lifestyle, se arata in comunicat.

De asemenea, posesoarele acestor cardului nu sunt conditionate de rambursarea lunara a unei sume minime din creditul utilizat.

Cardul Libra Jolie este disponibil si in varianta card de debit, pentru care nu se percepe comision de administrare, se mai arata in comunicat.

Libra Bank are 24 de sucursale si ofera servicii pentru 5.000 de IMM-uri si 9.000 de centre de sanatate, clinici, cabinete medicale, medici, farmacii, birouri de avocatura si contabilitate, precum si alti specialisti ai profesiilor liberale. 

Când este momentul potrivit pentru a refinanța creditul tău
Când este momentul potrivit pentru a refinanța creditul tău
Ești în căutarea unei modalități mai eficiente de a-ți gestiona datoriile financiare? Ai luat în considerare vreodată refinanțarea creditului tău? În acest articol, te vom ghida prin...
#bank, #card, #credit, #femei, #libra , #stiri Libra Bank