Libra Bank a lansat un card de economii in euro, cu dobanda de 5% pe an

Luni, 13 Aprilie 2009, ora 12:18
1680 citiri
Libra Bank a lansat un card de economii in euro, cu dobanda de 5% pe an

Incepand cu luna aprilie, Libra Bank a introdus in oferta sa adresata clientilor persoane fizice varianta in euro a cardului de economii Libra Mix (VISA).

Produsul se adreseaza clientilor individuali, romani sau straini rezidenti, in varsta de peste 18 ani si titulari de cont curent la Libra Bank, oferindu-le avantajul de a avea acces la fondurile proprii, direct in valuta, atunci cand fac plati externe catre comercianti, cand retrag numerar in valuta de la ATM in tara sau in timpul calatoriilor in strainatate, dar si cand platesc cu cardul pe Internet sau isi garanteaza rezervari hoteliere online etc.

Totodata, fiind un card de debit cu componenta de economisire, Libra Mix in euro aduce posesorului o dobanda avantajoasa la disponibilul din contul de card, care in prezent ajunge la 5% pe an pentru minim 100 euro pastrati pe card.

Titularul de cont poate sa emita carduri pentru mai multi posesori desemnati, cu aceleasi caracteristici, dar care pot avea alte limite zilnice, stabilite de titularul de cont.

Comisioanele si taxele pentru cardul Libra Mix in euro sunt comparabile ca nivel cu cele in vigoare pentru cardul de acelasi tip in lei. Deschiderea contului curent, emiterea cardului, interogarea de sold de la orice ATM din tara si strainatate, precum si platile pentru operatiuni la comercianti sunt scutite de comision.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bank, #card, #economii, #libra, #visa , #stiri Libra Bank