Libra Bank: card co-branded exclusiv pentru femei

Luni, 06 Septembrie 2010, ora 13:33
1802 citiri
Libra Bank: card co-branded exclusiv pentru femei

Libra Bank si site-ul www.eva.ro au lansat la inceputul acestei luni un card bancar co-branded destinat exclusiv femeilor, a anuntat luni banca, dobanda anuala efectiva (DAE) perceputa fiind de 25,8%, conform NewsIn.

"Noul card va purta denumirea de Card Eva.ro si are o dubla functionalitate, putand fi utilizat atat ca un card de credit cat si ca unul de debit", se arata intr-un comunicat.

Cardul este destinat persoanelor fizice, cetateni romani sau straini (rezidenti), de sex feminin, titulari de cont curent la Libra Bank, cu varsta cuprinsa intre 18 si 70 ani.

Posesoarele cardului vor beneficia de reduceri semnificative, de pana la 50%, daca platesc cu Cardul Eva.ro in locatiile partenere: magazine, centre de sanatate si infrumusetare, sali de fitness, clinici medicale si stomatologice, cafenele si restaurante, etc.

Varianta Card Eva.ro de credit ofera posesoarelor o limita de creditare de 6 salarii lunare nete, dar nu mai mult de 20.000 de lei si o perioada de gratie de 56 de zile pentru platile efectuate la comercianti. De asemenea, beneficiarele cardului nu sunt conditionate de rambursarea lunara a unei sume minime din creditul utilizat.

In cazul cardurilor de credit, solicitantul trebuie sa dispuna de venituri nete lunare, certe cu caracter permanent, cu o vechime minima de 3 luni (la credite).

Dobanda este compusa din ROBOR la trei luni, la care se adauga 13%. Dobanda majorata este fixa, de 50% pe an si se aplica incepand cu ziua a 16-a a fiecarei luni pentru sumele restante. Dobanda anuala efectiva este de 25,8% (calculata la 10.000 de lei). Limite zilnice pentru tranzactii sunt de 5.000 lei la ATM-uri si de 10.000 lei la comercianti.

Comisionul de administrare a cardului este de 0,25% din creditul utilizat, iar cel al cardului este de minim 3 lei pe luna.

#bank, #card, #dobanzi, #eva, #libra , #stiri Libra Bank