Adele a incheiat inregistrarea celui de-al treilea album din cariera

Luni, 23 Iunie 2014, ora 12:02
2473 citiri
Adele a incheiat inregistrarea celui de-al treilea album din cariera

La trei ani dupa discul de mare succes "21", cantareata britanica Adele a terminat inregistrarea celui de-al treilea album de studio si planuieste o lansare-surpriza.

"Albumul a fost compus, inregistrat, iar acum este gata. Teoretic, ar putea fi lansat maine, daca (Adele, n.r.) ar dori acest lucru", a precizat o sursa pentru ziarul Daily Star Sunday, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Potrivit unor surse, Adele si casa ei de discuri intentioneaza sa lanseze noul album intr-un mod discret si fara o "campanie publicitara", asa cum Beyonce a lansat anul trecut cel mai recent disc al sau, care ii poarta numele.

"Planul este o lansare internationala pe iTunes, ca o mare surpriza, fara promovare prealabila sau campanie publicitara. Tactica de soc a functionat grozav pentru Beyonce si toata lumea crede ca noul album al lui Adele este atat de asteptat, incat nu are nevoie de o campanie de promovare indelungata", a declarat o sursa.

Dupa lansarea albumului "21", in 2011, vandut in 30 de milioane de exemplare in toata lumea, Adele a facut o pauza in cariera, pentru a se ocupa de cresterea baietelului sau, Angelo, pe care il are cu partenerul ei, omul de afaceri Simon Konecki.

Cel mai recent turneu al cantaretei Adele a avut loc in acelasi an, cu ocazia lansarii albumului "21", desi artista a fost constransa sa anuleze o serie de concerte, dupa ce suferit o interventie pe coardele vocale.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscuta ca Adele, este cantareata si compozitoare. Ea a debutat la 19 ani si s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciata si de criticii muzicali. Adele a fost prima artista care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards, iar in 2012 a castigat sase premii Grammy. Pana in prezent, ea a lansat pe piata doua albume, "19" si "21". Inzestrata cu o voce exceptionala, artista nu s-a ferit sa exprime deziluziile sale in dragoste in melodii precum "Someone Like You" si "Rolling in the Deep".

#album Adele, #cantareata britanica Adele, #lansare album Adele , #Cariera