Cine este Julie Gayet, actrita care ar avea o relatie cu presedintele Francois Hollande

Sambata, 11 Ianuarie 2014, ora 13:29
2361 citiri
Cine este Julie Gayet, actrita care ar avea o relatie cu presedintele Francois Hollande

Julie Gayet, actrita despre care revista "Closer" sustine ca ar avea o relatie amoroasa cu presedintele Frantei, Francois Hollande, este casatorita si mama a doi copii, are 41 de ani si a inceput cariera in actorie la varsta de 17 ani.

Julie Gayet a negat si in alte randuri zvonuri asemanatoare despre o relatie cu presedintele francez, dar se autocaracterizeaza ca fiind "multe lucruri in acelasi timp: femeie, prietena, iubita, mama", scrie telegraph.co.uk, care a realizat profilul actritei.

Casatorita cu regizorul si scenaristul argentinian Santiago Amigorena, Julie Gayet provine din suburbiile instarite ale Parisului Suresnes.

Gayet a facut primii pasi spre cariera de actrita la varsta de 17 ani, cand a inceput studiile la Actor's Studio, in Londra. Primul ei rol a fost in filmul "Three Colours: Blue" ("Trei culori: Albastru") al lui Krzysztof Kieslowski, in 1993. De atunci, actrita blonda a aparut in aproximativ 50 de productii de cinema si de televiziune.

O femeie "rock 'n' roll"

Unul dintre colegii de breasla a descris-o ca avand "un temperament rock 'n' roll". Cel mai recent rol al sau, in filmul satiric intitulat "Quai d'Orsay", unde interpreteaza un consilier din ministerul de externe al Frantei, a fost motiv pentru editorii unui ziar sa se intrebe daca "a primit sfaturi de la noul ei iubit privind interpretarea rolului".

Gayet nu si-a ascuns niciodata viziunea politica, aparand chiar intr-un videoclip de promovare a campaniei electorale a lui Hollande pentru alegerile prezidentiale din 2012. Atunci actrita l-a descris pe candidatul socialist ca "minunat", "umil" si "cineva care asculta cu adevarat".

Julie Gayet a aparut si la diverse evenimente de factura politica tinute de presedintele francez si si-a declarat sustinerea fata de candidatul socialist la primaria Parisului, Anne Hidalgo.

Primele zvonuri despre o relatie amoroasa cu Francois Hollande au aparut la inceputul anului trecut, dar au fost ferm negate de ambele parti. Gayet a depus si plangere la Parchetul Paris prin care cerea identificarea autorilor acelor zvonuri, acuzand incalcarea intimitatii.

Actrita nu a facut niciun comentariu privind cele mai recente astfel de zvonuri, publicate de revista Closer.

Revista Closer sustine ca presedintele francez François Hollande si actrita Julie Gayet au o relatie amoroasa, intr-un dosar de sapte pagini insotit de fotografii, ce va fi publicat in editia de vineri.

#amanta presedinte francez, #amanta Francois Hollande, #Julie Gayet Francois Hollande , #Cariera