Vrei angajati mai competitivi? Du-i la laser tag

Sambata, 12 Noiembrie 2011, ora 00:00
2005 citiri
Vrei angajati mai competitivi? Du-i la laser tag
Laser tag

Laser Megazone, cea mai mare arena de laser tag din Romania, este luata cu asalt in fiecare seara de angajatii multinationalelor. Bataia cu lasere este nu doar extrem de distractiva, ci si una dintre cele mai eficiente tipuri de teambuilding-uri.

Imaginati-va ca dupa serviciu va treziti intr-un spatiu atemporal, la granita dintre real si virtual, intr-un decor parca desprins din filmele SF. Aici, vrei, nu vrei, grijile si problemele cotidiene dispar ca prin minune.

Odata intrat in arena, ti se activeaza toate simturile de supravietuire. Adrenalina este la cote maxime si doar rasetele colegilor te aduc cu picioarele pe pamant si-ti reamintesc ca este doar un joc. Un joc foarte real.

Ca in trupele de commando, trebuie sa-ti dezactivezi adversarii, dar in acelasi timp sa ai grija sa nu fi ochit.

Fiecare secunda este foarte pretioasa, deoarece ai doar 20 de minute la dispozitie sa demonstrezi ca reprezinti cea mai avansata forma de viata de pe Terra. "Lupta stelara" se da intr-o arena special conceputa pentru a-ti usura sau, dimpotriva, ingreuna misinea.

La final, vei primi un raport al activitatii tale, dovada incontestabila ca ai fost parte dintr-o "batalie spatiala".

Locul preferat al marilor companii

Asa arata o seara obisnuita pentru angajatii multinationalelor din Romania, cum ar fi: HP (cei mai mari fani ai Laser Megazone), Microsoft, Oracle, AMD, P&G sau Decathlon.

Managerii acestor companii au observat ca efectele pozitive de necontestat pe care laser tag-ul le are asupra unui colectiv: cresterea competitivitatii dintre colegii, a puterii de concentrare, a gradului de cunoastere a partenerului si a adversarului si multe altele.

"Teambuilding-urile la Laser Megazone au fost intotdeauna un prilej pentru angajator sa motiveze echipa, pentru ca o echipa motivata este cu 30-40% mai performanta decat una nemotivata", a declarat pentru Business24 Marian Barsan, administratorul companiei.

"Aici iese la suprafata capacitatea angajatilor de a gestiona situatii limita. Reactia angajatilor la infrangere sau schimbarea strategiei din mers pentru obtinerea victoriei finale sunt doar cateva exemple".

Comparativ cu alte activitati de teambuilding, laser tag-ul nici nu va saraci bugetul companiei, o partida costand aproximativ 20 lei pentru un jucator.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#teambuilding, #idei teambuilding, #laser tag, #laser megazone , #Cariera