Astronomia Meteorite, un ceas spectaculos, cu aspect astral

Sambata, 14 Ianuarie 2017, ora 00:00
3323 citiri
Astronomia Meteorite, un ceas spectaculos, cu aspect astral
Foto: Jacobs and Co

De obicei, caderea unui meteorit este insotita de punerea unei dorinte de catre privitori si nu vad de ce in cazul ceasului Astronomia Meteorite de la Jacobs &Co lucrurile ar trebui sa stea altfel.

Bijuteria cu forme neregulate pare o imagine vie a resturilor astrale care strabat spatiul spre a se topi in atmosfera Pamantului, dupa cum remarca portalul Extravaganzi.

357 de diamante cu forma triunghiulara compun ceasul cu aspect astral creat de orogierii elvetieni, iar stralucirea pietrelor pretioase poate fi lesne comparata cu cea a unui meteorit.

Foto: Extravaganzi

Numai carcasa din aur alb de 18 karate este decorata cu 124 de diamante in forma triunghiulara, fapt ce face ca accesoriul sa se faca remarcat din prima.

Restul pietrelor retioase pot fi intrezarite prin geamul curbat din safir care lasa sa se intrevada si complexitatea originalului ceas Astronomia Meteorite.

Mecanismul interior este unul manual de calibrul JCAM10, cu 365 de componente si cu o tripla axa tourbillon gravitationala, lucru care sporeste farmecul acestui accesoriu senzational.

Doar 18 exemplare ale ceasului Astronomia Meteorite vor fi create de casa Jacobs&Co, orologierii elvetieni deschizand deja lista de comenzi.

#ceas Jacobs co, #ceas Astronomia Meteorite, #ceas diamante , #Fashion