Burberry BODY: Intre parfum si bijuterie de lux

Sambata, 31 Martie 2012, ora 00:00
2512 citiri
Burberry BODY: Intre parfum si bijuterie de lux

Povestea parfumului pe care il porti se reflecta asupra ta si o porti cu tine ori unde ai fi: la birou, la cina de afaceri sau in mijlocul negocierilor. Sotisticat, modern si delicat, Burberry BODY este mai mult decat un parfum, este o bijuterie olfactiva lipsita de opulenta, pe care o ai mereu pe pielea ta.

"Burberry BODY este urmatorul capitol al istoriei noastre si o lansare care ne entuziasmeaza pe toti. Este universul Burberry tradus intr-un parfum, intrupand fiecare fateta diferita a brandului trecand prin muzica, prin colectiile de moda, prin parfum, prin comunitati.

Am vrut sa cream ceva extrem de britanic, feminin, atemporal, distins si senzual in inima caruia sa se regaseasca perfect atitudinea si energia trench coat-ului Burberry", a declarat Christopher Bailey, Directorul de Creatie al celor de la Burberry.

In spatele lui BODY se ascund doi ani de-a lungul carora intregul concept pe care parfumul doreste sa il surprinda a fost definit cu atentie si entuziasm.

Burberry BODY, un parfum creat pentru frumusete

Burberry Body este un parfum senzual si feminin care exprima eleganta prin notele de varf ale absintului verde, prin aroma de piersica si frezie. Notele de mijloc sunt imaginate in jurul unui buchet floral in tonuri de trandafir si iris imbinandu-se delicat cu nuantele subtile ale lemnului de santal accentuate de casmir, vanilie, ambra si mosc.

Sticla si etuiul parfumului sunt doua piese de rezistenta ale parfumului. Sticla multi-fatetata, roz-aurie, gravata in binecunoscutul ecosez Burberry este realizata in stilul modern al trench-coat-ului Burberry.

Culorile sticlei accentueaza natura feminina a parfumului, redand nuantele calde ale pielii, iar etuiul vine ca o bijuterie eleganta si feminina, exprimand luxul si rafinamentul in stare pura.

Rosie Huntington-Whiteley, primul Burberry BODY

Burberry anunta, in toamna anului trecut, cu fast si amploare lansarea celui mai senzual parfum pe care il crease vreodata: Burberry BODY.

Totul a fost imaginat pana in cel mai mic detaliu, iar rezultatul final a fost absolut fabulos: un parfum unic ce promitea sa dezvaluie secretele feminitatii, un design original si o campanie publicitara inedita.

Profunda senzualitate a parfumului este intrupata, in cadrul campaniei publicitare, de Rosie Huntington-Whiteley, fotomodel si actrita britanica, protagonista a filmului "Transformers: Dark of the Moon".

Dupa colaborarile sale anterioare cu Burberry, prezentand colectiile din 209, 2010 si 2011, continuand apoi cu lansarea Burberry make-up, gama de machiaj lansata anul trecut, Rosie a fost aleasa ca prima imagine a parfumului, fiind primul Burberry BODY.

A face parte din povestea Burberry BODY este pentru Rosie "un imens compliment care ma face sa ma simt speciala. Burberry BODY este povestea unei femei care se simte bine cu propriul corp si in propria piele, fiind un parfum ce capteaza esenta senzualitatii si increderii sale."

#parfum femei, #parfum Burberry Body, #parfum tinuta business , #Fashion