Caprice Butterfly: Bijuteria care face timpul sa zboare

Sambata, 06 Octombrie 2012, ora 00:00
2224 citiri
Caprice Butterfly: Bijuteria care face timpul sa zboare

Alege un ceas ce depaseste functionalitatile clasice, indiferent de tinuta pe care o alegi zi de zi. Business24 iti recomanda o bijuterie in editie limitata, car iti aduce zambetul pe buze, oricat de greu ar trece timpul, uneori.

Ceasul Caprice Butterfly lansat recent de Ulysse Nardin, spre exemplu, este decorat cu 353 de diamante, montate in aur alb de 18 karate. In ciuda numarului mare de pietre pretioase stralucitoare, toate privirile sunt atrase de elementul grafic din centrul ecranului.

In mijlocul cadranului este desenat un fluture, care ocupa aproape toata suprafata dinsponibila si este pus in valoare de nuante diferite de albastru. Pentru a fi pus si mai mult in valoare, designerii au ales nuante mai deschise de albastru si linii curbate, argintii, care definesc conturul imaginii.

Orele nu sunt marcate in niciun fel, iar numele firmei este imprimat in partea superioara a cadranului.

Pe langa diamante, ceasul mai este decorat si cu perle si safire. Cureaua din piele albastra ofera o senzatie foarte placuta la atingere si lasa pielea sa respire.

Caprice Butterfly nu este disponibil in Romania, insa il poti gasi in magazinele din marile capitale europene. Va trebui sa te grabesti, insa, pentru ca modelul nu este disponibil decat in editia limitata, formata din 28 de piese.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#caprice Butterfly, #ceas Caprice Butterfly, #ceas Ulysse Nardin , #Fashion