Casa de moda Hermes sarbatoreste 175 de ani, cu o expozitie

Joi, 15 Martie 2012, ora 09:29
1841 citiri
Casa de moda Hermes sarbatoreste 175 de ani, cu o expozitie

Casa de moda pariziana Hermes sarbatoreste 175 de ani de existenta prin organizarea unei expozitii cu articole din piele, intre 8 si 27 mai, la Londra.

Expozitia, ce va avea loc la Burlington Gardens, Londra, va fi intitulata "Leather Forever" si va include articole din trecutul brandului, alaturi de creatii recente, potrivit femalefirst.co.uk.

Pentru a marca acest moment, Hermes a creat patru posete unicat, reprezentand Anglia, Scotia, Wales si Irlanda, care vor fi scoase la licitatie in scopuri caritabile.

In cadrul expozitiei, artizani din atelierele din Paris ale casei de moda vor face demonstratii de confectionare de articole din piele.

Casa Hermes a fost fondata in 1837, la Paris, de Thierry Hermes, provenit dintr-o familie de protestanti germani, care s-a stabilit in Franta un an mai tarziu.

Initial un atelier de harnasament, de unde si logoul - o trasura trasa de un cal -, compania este specializata in prezent in articole din piele, accesorii, parfumuri, produse de lux si pret-a-porter.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#expozitie Hermes Londra, #Leather Forever Londra, #aniversare Hermes , #Fashion