Ce porti la petrecerea dintre ani?

Sambata, 29 Decembrie 2012, ora 00:00
2079 citiri
Ce porti la petrecerea dintre ani?

Poti alege stilul "glamour" pentru tinuta de Revelion: pantaloni evazati cu sacou tip smoking si o camasa din dantela sau rochii ample cu centuri metalice, te sfatuieste Dana Savuica. Daca preferi stilul clasic, rochia little black dress este cea mai buna optiune, sustine Romanita Iovan.

Pentru a da o nota de originalitate tinutei, accesorizeaza-te cu bratari supradimensionate sau bijuterii din piele si cristale.

Dana Savuica recomanda pentru petrecerea de Revelion o tinuta in stil glamour si nu rochia clasica lunga.

"Combinatia de dantela Sparta pe satin, rosu si negru, este spectaculoasa. Chiar si o rochie din dantela neagra cu broderie pe margini in stil etno romantic se potriveste pentru noaptea de Revelion.

Mai poti opta si pentru pantalonii evazati cu sacou tip smoking si o camasa din dantela sau rochiile ample cu centuri metalice.

Eu as opta pentru un stil street glamour si mai putin pentru rochia clasica, lunga, stramta sau cu coada, care este frumoasa doar pentru poza dar nu te lasa sa te distrezi, sa dansezi", a explicat Dana Savuica pentru Business24.

De cealalta parte, Romanita Iovan recomanda little black dress sau tinute in culori mai puternice cum ar fi auriu sau visiniu.

"Little black dress este, in cele din urma, cea mai buna solutie, cu siguranta alegerea este cea mai potrivita si eleganta ta este garantata! Poti alege si nuante de toamna, aramiu, gri dar si combinatia clasica alb-negru.

De asemenea putem opta pentru culori metalice, auriu si argintiu. Rosul in nuante diferite, de la rosu aprins pana la visiniu, este culoarea pasiunii si a vietii si poate deveni o alegere potrivita pentru tinuta noptii dintre ani", a precizat Romanita Iovan pentru Business24.

Cum poti da o nota de originalitate tinutei tale de Revelion?

Dana Savuica iti recomanda colierele supradimensionate sau bijuterii cu cristale si piele.

"Poti alege plicul clutch metalic cu maner sub forma de inele bijuterii propus de Alexander Mc'Queen la V46, coliere supradimensionate cu pietre si cristale colorate de la Zara sau Stradivarius, bratarile si pandantele cu inimi din cristale si piele de la Follie Follie sau cercei candelabru cu cristale negre, albe sau turcoaz de la Etiquette by Dana Savuica la Cocor", a adaugat Savuica.

Ce trebuie sa eviti in tinuta de Revelion

Designerii sustin ca singura interdictie vestimentara pentru o asemenea ocazie este tinuta sport.

"In rest este permis orice pentru acest moment, evident in functie de locul in care alegeti sa petreceti Revelionul", a adaugat Iovan.

#tinuta revelion, #tinuta Revelion recomandari, #Savuica tinuta Revelion, #Romanita Iovan tinuta revelion , #Fashion