Ceasurile de lux: Combinatia ideala intre diamante si tehnologie

Sambata, 21 Ianuarie 2012, ora 11:30
4660 citiri
Ceasurile de lux: Combinatia ideala intre diamante si tehnologie

Ceasurile sunt un accesoriu obligatoriu pentru o tinuta completa de business. Companiile producatoare se iau la intrecere in a gasi combinatia ideala intre tehnologie, design si lux. Iata cateva exemple.

Ceasul Richard Mille RM56

Ceasurile Richard Mille se afla pe lista "must have" a bogatilor lumii. Dupa crearea unor editii memorabile, cum ar fi seria limitata a Phoenix RM051, Mille reuseste sa impresioneze din nou cu un model creat exclusiv din safire.

Ceasurile vor fi disponibile intr-o editie limitata de doar 5 bucati. Pretul unui astfel de accesoriu de lux este de 1.65 milioane de dolari.

Ceasul Hermes

Ceasul Hermes are o unitate de 41 mm acoperita cu ecran din cristal, recunoscut pentru proprietatile sale antireflexie si rezistenta la zgarieturi. Ceasul este compus din 220 de elemente, printre care 32 de diamante de mici dimensiuni.

Cureaua este confectionata din piele de aligator. Ceasul este vandut intr-o cutie din piele de abanos din Madagascar, pretul ajungand la 3.311 de euro.

Ceasurile Montblanc Princesse Grace de Monaco

Ca si colectia de bijuterii, setul de ceasuri au un design feminin. Disponibile intr-o gama de cinci modele diferite, ceasurile detin curele din piele de animal, realizate manual.

In ceea ce priveste carcasa ceasurilor, acestea sunt realizate din aur alb sau roz si incrustate cu diamante, pentru a fi pe placul femeilor.

Ceasurile Agilis produse de Kudoe Schli&Martz

Cele 12 ceasuri constituie o decoratiune de lux. Stativul pe care se afla ceasurile are un design unic potrivindu-se in orice incapere.Poti alege dintr-o gama variata materialul din care sa fie confectionat stativul de la lemn, piele pana la sticla. Pretul nu a fost inca facut public.

#ceasuri de lux, #modele ceasuri de lux, #cele mai scumpe ceasuri, #lansari ceasuri de lux , #Fashion