Ceasurile, un accesoriu obligatoriu pentru tinuta business

Sambata, 07 Ianuarie 2012, ora 10:00
5189 citiri
Ceasurile, un accesoriu obligatoriu pentru tinuta business
Rado Sintra XXL

Ceasurile sunt un accesoriu obligatoriu pentru orice tinuta business, iar un ceas de marca poate imprima purtatorului un anume stil, o personalitate puternica si mai ales eleganta.

Daca sunteti in cautarea unui ceas, vedeti mai jos de unde puteti cumpara ceasul potrivit stilului dumneavoastra.

In magazinele Cellini din Bucuresti veti gasi o gama variata de ceasuri de lux, cu care sa puteti face impresie partenerilor de afaceri.

De aici puteti achizitiona ceasurile Calvin Klein Glam pentru femei, cu mecanism quartz, carcasa din otel inoxidabil, geam mineral si curea din piele, de culoare alba, rosie sau neagra, la pretul de 1.400 de lei. Un model potrivit unei tinute de business pentru barbati il reprezinta ceasul Calvin Klein Concept, care costa tot circa 1.400 de lei.

Ceas Calvin Klein Concept si Calvin Klein Glam

Din categora ceasurilor elegante pe care le puteti gasi la Cellini, se numara ceasul Rado Sintra XXL, produs de brandul elevetian, Rado. Modelul beneficiaza de un mecanism automatic cu 42 ore rezerva de mers, carcasa si bratara din ceramica si geam cristal safir si costa 14.000 de lei.

Magazinele Galt de orologerie elvetiana au adus in Romania modele de ceasuri create de marci elvetiene celebre precum Omega, Rado, Raymond Weil, Girard-Peregaux sau Zenith.

Ultima noutate a magazinelor Galt, din cadrul hotelului Marriott si strada Enescu o reprezinta modelul Harry Winston Timepieces care combina calitatea unui brand american de lux cu manufactura elvetiana, fina.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ceasuri lux, #ceasuri business, #ceas Cellini, #ceas Calvin Klein, #ceasuri elvetiene , #Fashion