Cei mai scumpi ochelari de soare costa 75 mii de dolari. Ce ii face speciali

Luni, 07 Mai 2012, ora 12:59
8526 citiri
Cei mai scumpi ochelari de soare costa 75 mii de dolari. Ce ii face speciali

CliC Gold a anuntat lansarea unei noi perechi de ochelari sport de soare, facuti din aur de 18 carate, care costa 75.000 de dolari.

Ochelarii de soare sunt o necesitate pe timp de vara si nu numai, pentru a ne feri ochii de razele soarelui. Unele case de moda profita insa de acest lucru si scot la vanzare produse care mai de care mai scumpe. Ochelarii de soare cu aur, diamante si alte pietre pretioase sunt din ce in ce mai intalnite si isi justifica, intr-o anumita masura, pretul.

Bijuteriile optice, precum CliC Gold Sport fac parte dintr-o categorie proprie de produse unde putini designeri se aventureaza. Ron Lando, fondatorul companiei producatoare creeaza ochelari de 35 de ani, iar alaturi de renumitul bijutier Hugh Power a creat cea mai scumpa pereche de ochelari sport din lume. Folosind tehnici vechi, fiecare pereche de ochelari este facuta de mana in aproximativ 40-50 de ore, scrie BornRich.

Rama, suruburile si pernutele pentru nas sunt facute din aur. Mai mult, lentilele sunt acoperite de un strat anti-reflex Carl Zeiss Super ET, iar compania ofera posibilitatea crearii de lentile si cu dioptrie.

Datorita inchizaturii magnetice din fata, acesti ochelari sunt rari lume si cu atat mai doriti de public. Cordeluta din spate a ochelarilor este facuta, de altfel, din aur de 18 carate.

CliC Gold a anuntat ca nu va produce decat 100 de unitati pentru intregul glob, fiecare cu o garantie pe viata pentru rame. "Stim ca baza noastra de clienti e compusa din cei mai influenti oameni de pe Pamant. Ei vor doar ce e unic, rar si de calitate", a declarat Hugh Power.

Conform acestuia, cei mai multi clienti ai sai provin din Dubai, Hong Kong si Singapore.

#ochelari soare aur, #ochelari scumpi aur, #ochelari soare sport , #Fashion