Cel mai cool accesoriu al momentului

Sambata, 19 Noiembrie 2011, ora 00:00
1990 citiri
Cel mai cool accesoriu al momentului
Ochelarii Giorgio Armani din aur de 22 carate

Daca planuiesti sa-ti petreci sarbatorile de iarna in Africa de Sud, Australia sau Singapore, vei avea nevoie de o intreaga garderoba de vara. In acest scop, Giorgio Armani ti-a pregatit o pereche de ochelari de soare aviator facuta din aur de 22 de carate.

Giorgio Armani a incorporat, pentru prima data in istoria sa, metale pretioase si piele exotica pentru a da nastere unei uimitoare colectii de ochelari de soare, relateaza Luxurylaunches.com.

Ramele extravagantilor ochelari aviator unisex facute din aur de 22 de carate sunt infrumusetate cu corn de bivol indian de apa. Pretul acestora este de 1.350 de dolari si vin insotiti de lentile polarizate de culoare verde inchis si cu o carcasa din piele maro.

Din aceeasi colectie finisata manual fac parte ochelari de soare din metal (375 dolari) si din plastic, impodobiti cu detalii sub forma de raze. Cei din urma sunt pentru doamne si costa 365 de dolari.

Oricare ar fi perechea de ochelari din noua colectie Giorgio Armani pe care o veti alege, efectul va fi garantat. Veti avea pe nas cei mai cool accesoriu din acest sezon.

#ochelari armani, #ochelari aur, #accesoriu aur , #Fashion