Cintree Curvex Skeleton, un ceas de exceptie iesit din atelierele Franck Muller

Sambata, 09 Iulie 2016, ora 00:00
3217 citiri
Cintree Curvex Skeleton, un ceas de exceptie iesit din atelierele Franck Muller
Foto: Franck Muller

Modelele Skeleton se anunta a fi noile vedete din colectia de ceasuri Cintree Curvex create de orologierii casei elvetiene Franck Muller.

Caracterizate deja de inalta clasa demonstrata prin adaugarea unor complicatii igenioase, ceasurile Cintree Curvex capata un design si mai interesant cu modelele Skeleton, care te lasa sa observi intregul "balet" al mecanismului fin din interior, relateaza Extravaganzi.

Conturul unic al ceasului si formele curbate ale carcasei fac din acest ceas unul de referinta pentru casa elvetiana de inalta orologerie, iar cele patru modele Skeleton nu fac decat sa accentueze aspectul exclusivist al accesoriului de lux.

Ceasul Cintree Curvex Skeleton devine un exemplu al farmecului si elegantei date de maiestria orologieilor elvetieni.

Designul ceasurilor din colectie evolueaza intre simplitatea unei carcase din aur rosu de 18 k pana la imaginea luxurianta a diamantelor montate pe conturul acesteia.

Descrierea complicatiilor ceasului ar fi o complicatie in sine. E de ajuns sa spunem doar ca alte cinci subcadrane redau diverse functii ale ceasului pe cadranul principal, fara a obtura privelistea asupra miscarilor mecanismului interior.

Designul sofisticat, cu accente vibrante, pare si mai bine pus in valoare de originalul afisaj al orelor montat pe marginea interioara a cadranului, care usureaza identificarea unui ceas Cintree Curvex de la o prima privire.

#accesorii lux, #ceas elvetian, #ceas Cintree Curvex Skeleton, #ceas Franck Muller , #Fashion