Designerul Agatha Ruiz de la Prada ajunge in Cocor

Vineri, 06 Aprilie 2012, ora 17:57
1478 citiri
Designerul Agatha Ruiz de la Prada ajunge in Cocor

Designerul Agatha Ruiz de la Prada isi expune cea mai recenta colectie marti, in Capitala, la Galeria Designerilor Romani din Cocor, informeaza un comunicat.

O prezenta permanenta pe podiumurile internationale, Agatha Ruiz de la Prada va fi invitata de onoare pe podiumul din Cocor, marti, la "Fashion Start" - evenimentul anual de moda sustinut de cei mai talentati studenti de la Universitatea Nationala de Arte Bucuresti.

Cu aceasta ocazie, cunoscutul designer spaniol va dezvalui studentilor o parte din secretele ascensiunii sale, dar si tendintele care dau tonul anul acesta in materie vestimentara.

Colectia toamna-iarna 2012-2013 a Agathei Ruiz de la Prada va fi expusa publicului larg pana pe 12 aprilie.

Designerul spaniol Agatha Ruiz de la Prada a patruns in lumea modei in anul 1981, cu o colectie dedicata vestimentatiei feminine, lucru care a coincis cu deschiderea primul Studio-shop, in Madrid.

A cucerit Spania cu stilul sau inconfundabil si plin intotdeauna de culoare si optimism, colectiile sale fiind prezente si pe podiumurile din Franta, Italia, SUA, Rusia, Mexic, Columbia, Polonia, Grecia, Panama, Albania, Croatia, Japonia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#designer Agatha Ruiz de la Prada, #colectie Agatha Ruiz de la Prada, #fashion Cocor , #Fashion