Doritorii de haine Versace for H&M trebuie sa respecte o serie de reguli

Marti, 15 Noiembrie 2011, ora 14:57
2978 citiri
Doritorii de haine Versace for H&M trebuie sa respecte o serie de reguli

H&M a anuntat luni normele pentru cumpararea produselor din gama Versace for H&M in perioada de lansare ca va incepe la sfarsitul acestei saptamani.

Colectia mult asteptata va fi in curand prezenta in 300 de magazine din intreaga lume, cat si in magazinele online. Pentru ca lansarea sa se desfasoare in conditii optime compania a decis stabilirea unor reguli stricte pentru cumparatori, potrivit Luxuo.

Potrivit The Telegraph, cumparatorii britanici trebuie sa primesca inainte de lansare o bratara care va fi folosita in timpul cumparaturilor.

Clientii, in limita a 20 de persoane vor putea sta in magazin 10 minute. Pentru a preveni ca produsele sa fie revandute pe eBay, clientii vor avea voie sa cumpere un singur produs.

Desi in Marea Britanie noua gama H&M va fi disponibila din 17 noiembrie, cumparatorii din America de Nord vor trebui sa astepte pana pe 19 noiembrie.

Cu toate acestea, ei vor avea cinci minute in plus pentru a cauta produsele in magazin, fata de britanici. Ei pot cumpara in limita a 2 produse de fiecare.

Masurile impuse de H&M par a fi necesare dupa ce mai multe piese din noua colectie Versace au aparut deja pe un site de licitatii din China. Acolo o rochie a fost vanduta pentru 129 dolari, pe cand varianta originala costa 349 dolari.

#Versace lansare colectie HM , #Fashion