Eleganta si cu parul scurt. Ce schimbari aduce toamna?

Sambata, 12 Octombrie 2013, ora 00:00
5409 citiri
Eleganta si cu parul scurt. Ce schimbari aduce toamna?

Esti pregatita pentru o schimbare? Hairstilistul francez Laurent Tourette iti propune o coafura business pentru parul scurt, dar si nuante noi pentru toamna-iarna 2013-2014.

"Feminitatea poate fi redata si prin coafurile unde parul nu este lung", explica acesta. "Recomandarea mea pentru femeile care au parul scurt este de a-l fila si aranja din spate in fata", completeaza Tourette.

Daca esti o persoana activa de fel poti aranja parul astfel incat sa capete un aspect ciufulit, te sfatuieste specialistul, care mentioneaza, insa, ca modul in care il aranjezi depinde, insa, de lungimea parului. Cel mai bine ar fi sa apelezi personal la un specialist, astfel incat rezultatul sa fie unul cat mai natural.

In ceea ce priveste culorile, "pentru acest sezon tendintele sunt foarte naturale, nuantele sunt inspirate din natura, din texturile lemnului care ne ofera multiple posibilitati de culori si texturi", sustine hairstilistul.

"Tonurile reci se imbina cu tonurile calde si formeaza nuante noi, cu reflexe bogate si stralucitoare, insa fara a fi stridente. Secretul este jocul de umbre si lumini realizat cu ajutorul tehnicilor speciale de colorare, pentru a obtine un look cat mai elegant.

Pentru culorile inchise se merge pe o tehnica speciala de ombre, cu o trecere subtila catre varfuri usor mai deschise, parca atinse de soare. Nuantele deschise sunt dominate de reflexe bogate de auriu si cupru, iar rosul este inchis precum lemnul de cires si infrumusetat si el de reflexe multidimensionale", spune specialistul.

Dar pentru ca nu iti permiti sa gresesti nici la schimbarea culorii, trebuie sa apelesti la un specialist. Laurent Tourette iti dezvaluie si secretul sau din aceasta toamna si de la festivalul Fashion Film & Photo (16 octombrie-2 noiembrie 2013), unde va fi prezent: colectia Designer Woods de la Matrix.

"Recomand tuturor femeilor care isi aleg o nuanta noua de par sa se consulte cu un specialist si sa tina cont de toate aspectele pentru a hotari daca respectiva culoare i se potriveste sau nu: de la culoarea pielii, trasaturi, forma fetei, inaltime, pana la stilul de viata si cel vestimentar", explica acesta.

Nu in ultimul rand, ai grija sa nu lipsesti de la coafor prea mult: culoarea isi pierde usor din stralucire si toata munca ar fi in zadar.

"Este un intreg proces, odata efectuat el trebuie si intretinut pentru a mentine rezultatul la fel ca in prima zi. Pentru ca pana si cea mai superba culoare, fara o ingrijire corespunzatoare, isi poate pierde stralucirea.

In acest caz este foarte important sa tinem cont de sfatul specialistului si sa folosim un produs de ingrijire corespunzator dupa procesul de colorare, un sampon pentru ingrijirea culorii, pentru hidratare, stralucire sau pentru restructurarea firului de par", completeaza acesta.

#coafura par scurt, #nuante par 2014, #Laurent Tourette coafuri, #Fashion Film Photo Festival , #Fashion